Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt a gumi, de a barátnőm nem hajlandó esemény utáni tabit bevenni. Pasik, ilyenkor mi van?
ilyenkor az van, hogy kezdhetsz gondolkodni, hogy mi lesz a gyerek neve...
am abortuszt sem akar, vagy csak az esemény utánival van baja?
de lassan ideje lenne komolyan elbeszélgetni, hogy mik a tervek...
22F
Annyit árulj el nekem, hogyan szakadt ki? Ha szabályosan van felrakva, nem szakadhat. És ne gyere a "hibás volt az anyag" szöveggel, nem hiszem el, hogy ennyi hibás lenne. Én is gumiztam több mint 10 évig, soha ,semmilyen probléma nem volt, igaz, én mindig figyeltem, hogy helyesen legyen feltéve.
29N
Gyengék az érveid.
Gondolom a hormonbomba miatt aggódik, nem teljesen alaptalanul. Ha nyugodtan leülsz vele, és elmondod mik az egyéb lehetőségek, akkor a pánik elmúltával belátja ő is, hogy ez a legjobb, legbiztonságosabb módszer. Esetleg felhívhatod valamelyik közeli, értelmes barátnőjét, hogy ő is beszélgessen el vele. Ne pánikolj, így is épp eléggé ki van bukva, de legyél határozott. Nem dughatja homokba a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!