Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megjött, de lehetek terhes? Escapelle
Októbel 28-án sajnos be kellett vennem egy Escapelle esemény utáni tablettát, bevettem 12 órán belül, és ma november 1-én megjött a menstruációm (legalábbis vérzem)amúgyis mostanában kellett volna megjönnie.
A kérdésem pedig, hogy ez azt jelenti hogy nem vagyok terhes? Olvastam hogy ennyi idő alatt nem tudott beágyazódni a megtermékenyitett dolog, szóval majd a következő menstruációból derül ki. Ez így van, vagy már nem kell aggódnom?
Hidd el, nem egyszer utána néztem neten, mindent elolvastam a gyógyszer dobozában is, de azt is láttam hogy sok embernek hasznosabb a személyes véleménye.
Rákérdeztem igen, gondoltam kifejti valaki hogy miért nem csak azt írja le hogy "nincs rá sok esély", mert arra én is rájöttem, arra lettem volna kíváncsi hogy van-e valami dolog alapján amiket leirtam, amik esetleg ebből a szempontból fontosak lehetnek.
Nem kell pampogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!