Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex hüvelykrém+megszakítás+naptármódszer Ezeknek a használata mellett van olyan aki teherbe esett?
Figyelj, ha az itt lévők azt mondják nem estek így teherbe az nem jelenti azt, hogy te sem fogsz. Én pl évekig szexeltem egy lánnyal megszakításos védekezéssel és nem esett teherbe. De a feleségemmel amikor eldöntöttük hogy szeretnénk egy gyerkőcöt, akkor a tabletták abbahagyása utána még várni akartunk 2-3 hónapot, hogy teljesen kitisztuljon a szervezete a fogamzásgótlótól és addig megszakítással csináltuk. Másfél hónap után terhes lett a megszakításos módszer mellett.
Akkor erre most mit mondasz?
De a megszakitas is modszer. Olvassatok utanna. Csak tudni kell "hasznalni". Attol fuggetlenul nem mondom hogy mindenkinel hatasos is.
Lasd a valaszolot. Neki sokaig mukodott majd utanna a felesegevel nem. Rohadtul osszeillenek ezek szerint :)
Egyik baratnomek is megszakitas mellett estek teherbe. Masik pedig mar 7 eve igy szexel a pasijaval... Ennyi.
Hogy valaszoljak is. Sztem beszeld meg a dokival hogy mit ajanl es hogy mennyire biztonsagos :)
Én páromra nagyon ráerőltettem a védekezést, kissé talán túlzásba is vittük... de én a biztosra megyek inkább.
Tehát: hüvelykúp+óvszer+megszakitás(még óvszerrel sem engedem hogy bennem menjen el)+spermicides(vagy hogy a szöszbe hivják) sikositó (szégyen, nem szégyen, de van amikor kell... főképp menszeszem előtt -.- ).
De legalább nyugodt vagyok, és ez a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!