Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer + megszakítás mellé érdemes még valamilyen hüvelybe helyezhető tablettát, krémet is alkalmazni?
Több száz gumit használtam már el életem során, brutál mennyiséget képzelj el, egy se szakadt ki.
Magában az óvszer elegendő!
Ha ennyire fosik a barátnőd, akkor egy megoldás létezik, hogy ne szexeljen. De komolyan! Ha az ember megfelelően védekezik, akkor nem fog nem kívántan terhes lenni. Ha meg valaki ennyire fél, akkor meg ne szexeljen, mert ennyi védekezési módszer, az ilyen mértékű félelem a terhességtől teljesen megöli az intimitást.
A Pharmatex meg kb. annyira biztonságos, hogy már létezik a Pharmatex baba kifejezés is, nem véletlenül. Arról nem is beszélve, hogy nagyon könnyen irritációt okoz, 10 nőből 6-nál legalább égő,csípő érzés jelentkezik a használata során.
Menjetek el a nogyogyaszhoz es mondjatok azt neki hogy kiszakadt AZ ovszer. Irni fog receptet esemeny utanirol amit kivalthattok vegszukseg esetere ha kiszakadna AZ ovszer. Egyebkent jominosegu ovszer AZ eleg biztonsagos de ha egy esemenyutanieg Ott van a fiokban abbol baj nem lehet :) csak nezzetek a lejarati datumat.
20/L
Miert nem veheti be?
Ne haragudj de lanykent mondom hogy ez mar beteges retteges. Akkor nem kell szexelni, az a legbiztosabb.
NEm is kene cukorlakent bedobalni a szajaba csak ha elszakad AZ ovszer. Aminek meg nagyon kicsi a valoszinusege.
De mint mondtam menjetek el nogyogyazhoz es tole kerjetek tanacsot ne itt.
Nem kell ilyen agresszivan valaszolni kedves kerdezo segiteni probalunk de eleg sotetek vagytok mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!