Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő kell egy kapcsolatban, hogy a lány elkezdjen fogamzásgátlót szedni, ahelyett, hogy óvszer használjunk?
Én a Barátnőmmel 5 hónapig védekeztünk.
Majd fél év után elkezdte szedni a fogamzásgátlót,mert tudja hogy utálom az óvszert:)
Mi 4 éve óvszert használink, pedig teljesen stabil a kapcsolatunk. Nem szeretne gyógyszert szedni, és ezt meg is értem, az egyéb mószerekben pedig nem bízunk (pl krémek). Persze nekünk is sokkal jobb érzés gumi nélkül, de ez így megmarad az igen ritka, "extra biztonságos" egy-két napra, és akkor is csak vigyázva... :-D
27F
hát én is a barátommal már 1,5 éve használunk óvszert, de én nem szeretnék gyógyszert szedni, ő meg szeretné hogy szedjek. teljesen megértem, mert persze kényelmesebb, jobb, élvezetesebb, de én meg (ahogy a 2-3-mal előttem szóló is írta) egészségügyi probléma miatt nem szeretném. nem az hogy lenne bármiféle betegségem(lehet hogy van valami betegségem kitudja:O), de én nem szeretném a hormonális változásokat, az elhízást, a menstruáció kimaradását(ami nagy nehezen már beállt). meg ugye ha kihányod a gyógyszert akkor mi van stb.... én ellene vagyok még. ja és még egy! sokszor lehet hallani/olvasni,hogy gyógyszer mellett is teherbe estek. inkább óvszer(amit szex közben akár 1-2* is ellenőrizhettek) , mint hogy minden hónapban parázni a gyógyszer mellet, hogy terhes vagyok-e vagy sem. nekem ez a véleményem, aztán lehet 10 év múlva már máshogy fogom ezt gondolni.
19/L
a tegnap 10:07-esnek:
Másfél éve ismerjük egymást, baráti szintről léptünk tovább, és az érzelmek már nem kérdésesek. Az ágyban sincs probléma, nem azért tettem fel a kérdést, pusztán annyit akartam tudni, hogy mennyi idő, amíg "jogos" lenne felé a felvetésem. De azt le is írtam, hogy nem ráerőltetni akarom a gyógyszer, csak maga a gondolat, hogy esetleg azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!