Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 'óvszerellenes' pasi és egy hormonos védekezést bizonyítottan nem használható nő összejön, akkor mi van?
Azért töprengtem el ezen a kérdésen, mert nemrég bebizonyosodott nálam ez a dolog (én vagyok a lány), ugyan még fiatal vagyok és szűz, de soha az életbe nem használhatok hormonális fogamzásgátlást. Manapság viszont sok helyen olvasom -itt is-, hogy sok pasi annyira ellene van az óvszer használatának.
Mi történik, ha egy ilyen pasi összejön egy "magamfajta" lánnyal, hogyan védekeznének biztonságosan? Mert úgy hallottam, az óvszer és a tabletta a két legbiztosabb mód.
De miért nem lehet tabletta?
Amúgy még van ilyen hüvelybe felhelyezhető kis karika is ami jó, nem terheli a májat és az emésztőszerveket mert helyben szívódik fel, viszont az is hormonális.
Vannak még lehetőségek de a megbízhatóság után érdemes utánanézni. Az elkötés a legjobb, viszont akkor nem lesz gyereked. Azt hiszem azt nem lehet visszacsinálni de nem akarok hülyeséget mondani. Viszont én úgy gondolom, hogy elsőre tényleg a gumi a legjobb mivel az betegségektől is véd.
Pl. aki agyvérzésre hajlamos, az nem szedhet.
Ilyenkor a pasi enged, mert neked az egészségedbe, életedbe kerülhet. És ha nem hajlandó rá, akkor egy fenék és nem is érdemel meg. Egy percig se maradnék vele tovább.
Illetve vannak más fogamzásgátló eszközök, nőgyógyásznál lenne érdemes érdeklődnöd.
Ebben az esetben a kapcsolat elején, amíg mondjuk úgy "ki nem alakul", a férfi természetes, hogy óvszert használ. Ha tetszik, ha nem. Ha már viszont jó pár hónapja, fél éve (vagy régebb óta) együtt vagytok, akkor el lehet gondolkozni más módszereken is. Vannak nem hormonális védekezési módok. Hiszen azt te sem kívánhatod a férfitól, hogy élete végéig gumiban szexeljen veled, nem?
28/F
4es válaszoló:a spirálról annyit,hogy édesanyám velem spirál használata mellett lett terhes.
..valamint a spirált "idősebb" nőknek ajánlják,35fölött.
Szerintem ha találsz 1olyan férfit,aki szeret-és nem csak szexre kellesz neki- tuti,hogy használni fog óvszert minden szó nélkül.
Akkor ugye a tabi kiesett.
Az ilyen hüvelyi krémekben/kapszulában ne bízz,az mind hülyeség.Semmit sem ér.
Van még a pesszárium,más néven méhszájsapka.Maga a használata gázos:mivel ha rosszul helyezed fel,akkor ugye a sperma továbbjut.Úgyhogy ezt sem ajánlom..
Marad a gumi. Egy érett/felnőtt/felelősségteljes férfival,aki szerelmes beléd,nem lesz gond,hidd el.
De kérdezd meg majd a nőgyógyászod,hátha tud ajánlani valamit!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!