Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van manapság annyi pasi, aki nem is tud gumit használni, ezért a nő képtelen fogamzásgátlóval tömni magát?
Kérdező, a nők nem agyatlan és tudatlan bábok! Saját akaratuk van nekik is. Eddig minden minimum néhány hónapos, tartós barátnőmnek javasoltam a fogamzásgátlót. Ebből 2 belement, 2 meg elutasította. Pedig ugyanazokat hoztam fel mindannyiuknak.
Soha egy férfi sem nyomta le a nője száján a fogamzásgátló tablettát minden nap. Mindig a nő dönti el hogy végül beveszi-e vagy sem. Ha egy nő akaratgyenge és nem akarja bevenni, de ráveszik, az az ő baja.
A férfiak és a nők egyaránt önálló, független, szabad akaratú lények.
1. Én nőként (!) gyűlölöm a gumit, számomra töredékére csökkenti a szex élvezeti értékét, ha nem érzem a párom (mert nem érzem), úgyhogy friss kapcsolatban alig várom, hogy el lehessen végre hagyni a gumit, és hálát adok annak, aki feltalálta a fogamzásgátlót, mert én egész eddigi életemben (elég sokáig használtam) csak előnyeit tapasztaltam, hátrányát nem!
2. A párom sokéves aktív szexuális élete során még SOHA nem tudott elmenni gumiban, sem velem, sem mással. Sokféle márkát, méretet próbált már ki, tudja is használni, de ő egyszerűen úgy működik, hogy nem tud gumiban elélvezni. A kapcsolatunk elején sokat szenvedtünk emiatt, mert több órás meneteket nyomtunk le, és számára az élvezet elmaradt (hacsak nem segítettem rajta másképp, de a szex ugye nem - csak - erről szól...)
Nem hiszem, hogy ez "hülye indok" lenne.
Amióta elhagytuk a gumit, mindketten maximálisan érezzük és élvezzük egymást. Aki nem tud/akar hormonálisan védekezni, az még mindig használhat pesszáriumot, ami tökéletes kompromisszum, hiszen a férfinak sem kell gumit húzni és a nőnek sem kell hormonálisan védekezni. Ez miért nem jut eszébe senkinek még véletlenül sem, hogy kompromisszum is létezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!