Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van manapság annyi pasi, aki nem is tud gumit használni, ezért a nő képtelen fogamzásgátlóval tömni magát?
Figyelt kérdés
Mert minden kérdésre az a válasz, ha gondot okoz a gumi használata, h miért nem a lány szed tablettát. De az senkinek sem jut eszébe még véletlenül sem, hogy a fiúnak kellene megtanulnia és nem minden hülye indokot felhasználni (tisztelet kivételnek).2015. szept. 8. 22:18
11/17 anonim válasza:
egyetértek! ,, 4. hozzászóló
13/17 anonim válasza:
Az a nő egy tudatlan, agyatlan, manipulálható báb, aki úgy szed gyógyszert hogy nem akar.
Legyen férfi vagy nő, ha valakit a saját akarata ellenére ilyen komoly módon befolyásolni lehet, akkor szenvedjen csak.
14/17 anonim válasza:
# 10: Az én szememben pedig az a nő, akinek a párja élvezete semmit nem számít, egy önző pitsa. Nőként írom ezt. Senki nem kényszerít, hogy hormonokkal "tömd magad", létezik más fogamzásgátlási mód is, de számodra annyi a megoldás, hogy húzzon gumit és kész... akkor is, ha semmit nem érez, akkor is, ha képtelen gumiban elélvezni... mindegy, csak neked kényelmes legyen! Ez mi, ha nem önzés?
15/17 anonim válasza:
Kedves utolsó párom elmondása szerint számára nem ront akkorát az élvezeti értéken hogy gumit kell húzni és ő sem akarja hogy hormonokat szedjek. Persze jobb óvszer nélkül, de óvszerben legalább tovább bírja és ugyanúgy óriásiakat tud élvezni. Nem tudom minek kell ezt hattyú halálaként felfogni. Sokat jelent a másik élvezete számomra és elhiheted kifogástalan és változatos szexuális életet élünk ;) Nem csak szerintem, szerinte is.
16/17 anonim válasza:
Ja és számomra nem az a megoldás hogy gumit kell húzni. Mérlegeltem a többi védekezési módon is de egyiket sem találtam megfelelően biztonságosnak. (Mellesleg a nőgyógyászom is azt mondta hogy tabletta vagy óvszer, a többi lutri vagy valamilyen szinten káros az egészségre). Egyetemista barátnőm elhalálozott trombózisban, édesanyám tabletta mellett lett terhes velem. Köszönöm ebből a biztonságból nem kérek. :)
17/17 anonim válasza:
79%-os: Múltkor még azt mondtad, hogy már pesszáriumot használsz, régebben használtál fogamzásgátlót. Még rá is kérdeztem, hogy hol szerezted be, de persze választ nem adtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!