Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, használnátok-e férfi fogamzásgátló tablettát? Lányok, szeretnétek-e, hogy partneretek szedje?
Nem, sosem.
Inkább a nő szedje.
Vagy ha ő se akarja akkor óvszer
24F
Ha jól értelmezem akkor te a spermát károstanád olyan szinten, hogy az ne legyen képes a megtermékenyítésre? Egy kicsit beteg elképzelés, de nem hinném, hogy halott lenne ez az ötlet. Fantázia van benne. (Elég ránézni a mostani 15-17 éves srácokra...) Én mindenesetre maradnék a hagyományoknál és az óvszert alkalmaznám. De ez én vagyok.
18/F
k*rvarégóta lehet ilyenekről hallani, és mégsincs semmi
am szedném ha nem okozna maradandó károsodást
17F
van folyamatban,meg külföldön elvileg kaphato is férfiaknak valo fogamzásgátló tabi,egyenlőre nemtul jó tesztekkel
használni?
nem,ne használja,inkább szedem én a bogyom,addig fix hogy be van véve:D
22/L
Hallottam róla, hogy létezik ilyen,de nekem nem igazán tetszik a dolog.
Én 2,5 évig szedtem fogamzásgátlót, majd abbahagytam, mert már kicsit megelégelte a szervezetem...
És a férfiakban is tehet kárt, ahogy a nőkben is a hormonkezelés.
Jelenleg én nézegettem, hogy van lehetőség olyan spirálra, ami csak az egyik hormont tartalmazza, és azt adagolja szépen lassan. Nekem most ez tűnik jobb megoldásnak. És az egyik előttem szólóhoz csatlakoznék, addig biztos, míg én szedek valamit. Nem azért, mert a pasikat nem tartom megbízhatónak, csak mert szeretem tudni, hogy biztosan rendben van a dolog, ha teherbe esek, én szívok vele, nem ő, úgyhogy jobban szeretek én figyelni rá. :D
Amúgy nem hiszem, hogy a férfiak többségének a büszkesége is engedné, hogy használjon ilyesmit. Jelenleg én így látom. Persze valószínűleg sok pár van, akiknél jó módszer lehet, és szívesen alkalmaznának ilyet.
Sok sikert a feladathoz.
22/L
Szerintem ez azoknál a pároknál lehet érdekes, akiknél a nő allergiás a bogyóra vagy valamiért nem tudja szedni. Sokan vannak akik az óvszert sem szeretik, szóval akkor ez egy jó megoldás lehet. Miért ne vállalná be a férfi?
Amúgy szerintem a férfiak önérzetét sérti ez a dolog. Olvastam egy fórumot ahol erről volt szó és ott a legtöbb férfi fel volt háborodva, hogy neki kéne bogyót szednie.
Márpedig szerintem, ha a nőkkel beszedetik, akkor olyan esetben ahol kellhet kutya kötelességük vállalni a dolgot. A nők sem csak saját szórakozásukból teszik.
Mindazonáltal az a baj, hogy sok nő lehet meg sem bízna egy-két férfiban, mert nem a férfinak kell kihordania egy gyereket, ha esetleg kimarad a tabi. Amúgy is..a legtöbben szerintem el is felejtenék, hogy szedniniük kell. Bocsánat a sztereotípiáért, de a férfiak memóriája ilyen dolgokban nem a legtökéletesebb.
sosem szednék be ilyen szarokat.gyógyszert sem szedek.és kb 8. ban voltam utoljára beteg.
23/ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!