Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van már férfi fogamzásgátló forgalomba? Fiuk ti szednétek?
Irat? Aki kivül elég kemény, de belül olyan lapos. :)
Viccet félretéve: ilyen még nincs forgalomban itt.
sztem jobb lenne ha nektek kellene szedni, és nem a lányoknak/nőknek!
Ennyi!.....egy lány!
én is lány vagyok :D
csak tudom hogy menni melléhatása van és nem szedném ujra soha, a pasinak sem jó ha a csaj nem kívánja a szexet, a női fogamzásgátlónál ez erősen benne van a pakliban :(
Én egyszer megemlítettem a pasimnak, hogy lesz ilyen:S MOndta, hogy sose szedné, mert nem terhelné sose a szervezetét ilyennel.
Az persze, természetes, hogy én szedem...:S
Miért kell egy-két nőnek állandóan rinyálni a tabletta "mellékhatásai" miatt?
Nekem két hosszútávú kapcsolatom is szedett 4 évig tablettát, SOHA EGYIKNÉL sem volt SEMMILYEN mellékhatás, hacsak az nem számít mellékhatásnak, hogy nem fájt a hasuk mikor megjött nekik és napra pontos lett a menstruációjuk.
Én elhiszem, hogy van akinél bizonyos tabletta bizonyos mellékhatásokat vált ki, de akkor váltani kell másikra vagy védekezni kell máshogy. Nem keresztes hadjáratot folytatni a tabletta ellen.
Aki meg még mindig azt hiszi, hogy a mai modern (tehát nem a 800 forintos... ) tabletta terheli a szervezetét az teljesen fogalmatlan. A buliban megivott 2 margarita koktél kb. ugyan annyi kárt tesz, mint egy havi adag fogamzásgátló.
Sajnos meg nincs. Es siman szednem.
Megterheli a szervezetet? Nem iszok, nem dohanyzom szoval ennyi meg belefer. :)
30-as pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!