Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van már férfi fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van már férfi fogamzásgátló forgalomba? Fiuk ti szednétek?

Figyelt kérdés
korábban hallottam hogy kísérleteznek rajta, meg cikkek hogy majd lesz meg ilyenek, de konkrétan ki lehet már irat ? mit tudtok róla?
2010. aug. 31. 10:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Nem folytatok keresztes hadjáratot, de ha azt el lehet mondani hogy mennyire jó a tabi, akkor el lehet mondani az árnyoldalait is. Én úgy gondolom. De nem kezdek el vitatkozni emiatt. Megjegyzem kétfélét is kipróbáltam, és mindkettőnek ugyanazok a mellékhatásai voltak. Nem hiszem hogy nekem kevesebb jogom lenne elmondani a véleményem mint másnak.
2010. aug. 31. 11:48
 12/35 anonim ***** válasza:
A "mellékhatásokból" meg egy egész oldalnyit találsz a betegtájékoztatón. Biztos nem dísznek van ott.
2010. aug. 31. 11:51
 13/35 A kérdező kommentje:
az egyik válaszado irta hogy nem volt barátnőinek mellékhatás, nem tudom azzal tisztában van e a válaszado hogy a tabi után kezd el minden roszz lenni, még rosszabb mint a tabi alatt volt
2010. aug. 31. 12:19
 14/35 anonim ***** válasza:

Igen, el lehet mondani az árnyoldalait, de TÁRGYILAGOSAN, nem pedig úgy, mintha mindig mindenkinek előjönnének mellékhatások, senki nem tudna tőle soha többé teherbe esni akkor sem ha abbahagyja és mindenki rákos lenne tőle. Ezek valóban mind előfordulhatnak, csak minimális százalékban. Kb. azt csinálod, mintha azt mondanád, hogy ÉLETVESZÉLYES repülőn utazni, mert semmi esélyed túlélni ha leesik és bizony leesik! Csak azzal nem foglalkozol, hogy 1000-ből hány esik le. Ahogy 1000 nőből hánynál vannak mellékhatások és hánynál okoz komoly problémákat.

Kérdező:

Azóta az(exem) már abbahagyta a gyógyszerszedést mikor nem volt barátja és lám, a világon semmi baja nem volt. Biztos különleges szervezete van...

2010. aug. 31. 12:53
 15/35 A kérdező kommentje:
én nem akarok itt vitatkozni senkivel :) félreértés ne essék, mondjuk nálam volt mellékhatás , met hiztam is , mokor meg abbahagytam megcsunyult a bőröm, ja és nem kivántam a sexet , picit sem, és ez hosszutávon nagyon lehangolo :S volt
2010. aug. 31. 13:28
 16/35 anonim ***** válasza:

72%-os: Látszik, hogy csak egy pasi vagy, aki még arra is képtelen, hogy utánanézzen a dolgoknak.

30 nőt kérdeztem meg a fogamzásgátlóról.

30 nőből 5!!!!! mondta azt, hogy semmilyen NEGATÍV mellékhatása nem volt. 10-nél libidócsökkenés, 4-nél hüvelyszárazság, 10-nél hangulatingadozás, 9-nél hüvelyi vagy húgyúti fertőzések...de vannak cifrábbak is: trombózis és petefészekciszta.

A 30 nőből 19 hagyta már abba, 2-nek csak orvosi segítséggel, 3-nak pedig SEHOGY nem rendeződött a menstruációja.

Örülj neki, hogy a barátnőidnek nem volt problémája. Persze ha abbahagyja, még mindig lehet tőle.

Ha már ennyire okoskodsz, legalább nézz utána.

Aztán olvasd el egy tabletta betegtájékoztatójában a mellékhatásokat, és gondolkodj el rajta, ha a férfi tabletta is működne, és ugyanolyan mellékhatásai lehetnének, mint a tabinak, akkor szednéd-e? Őszintén kíváncsi vagyok.

2010. aug. 31. 13:39
 17/35 anonim ***** válasza:
79%

Az is érdekes, hogy csak egyetlen ember írta azt, hogy szedné.

A többi csak beírta, hogy még nincsen. De a második kérdésre nem válaszolt. Elég érdekes.

2010. aug. 31. 13:40
 18/35 anonim ***** válasza:
Hát igen, valóban sokkal könnyebb a barátnőt rávenni hogy szedje a tabit és azt mondani hogy "de hisz ezek már modern tabletták". Hiszed vagy sem, azért mert a két barátnődnek nem lett baja, attól még igenis gyakori a tabiszedő nők körében. Én kb. azok közül a lányok/nők közül akiket ismerek és tabit szednek/szedtek, legalább a felének volt valami kellemetlen panasza, és legtöbben abba is hagyták hamar.Úgyhogy ne hasonlítsd ezt egy repülőszerencsétlenséghez, mert a kettő esélye össze se hasonlítható.
2010. aug. 31. 14:04
 19/35 anonim ***** válasza:
12%

86%

rajtad meg látszik, hogy egy IQ light feminista vagy, akinek fingja nincs arról, hogy hogyan is működik a statisztika.

Tudod az, hogy te 30 ismerősödet megkérdezted egyáltalán nem példaértékű. Legalább 1000, de inkább 5000 feletti személlyel kell a statisztikákat csinálni, ráadásul nem egy környezetből, hanem többfajtából.

Én 30 ismerősömet kérdeztem meg, ebből 0 vallotta magát melegnek és egy ismerte el, hogy voltak meleg hajlamai. Ebből egyáltalán nem következik, hogy a világon 0%-a az embereknek homokos és 3%-uknak van hajlama rá....

Szóval ne a barátnőidnél kérdezz a dolgok után, hanem szakmai könyveket olvass például vagy a WHO-nál keress erre irányuló kutatásokat.

Nem fogok előásni konkrét kutatást, mert ennyire nem érdekel a veled való vita, de ha ráérsz csak tedd.

Abban viszont majdnem biztos vagyok, hogy a komoly mellékhatások 1% alatt vannak (mint pl. a meddőség, a rák kialakulása) és az apróbb, kellemetlen mellékhatások, mint az, hogy a tabletta abbahagyása esetén pattanásos leszel (amilyen minden bizonnyal lettél volna akkor is ha nem szeded, lévén egy csomó ma is forgalomban lévő fogamzásgátló hormonális bőrgyógyszer volt, a fogamzásgátlást mellékhatásként fedezték fel) is 20% körül lehet.

2010. aug. 31. 17:20
 20/35 anonim ***** válasza:
90%

Te milyen tenyérbemászó ember vagy.

Én 30 emberből ne vonjak le következtetést, de te azért két emberből (ugye a két volt barátnő) levonhatsz, mi?

Azért mert annak a két lánynak nem volt panasza, már 1% alatt van a mellékhatások előfordulása? Gratulálok te hím soviniszta barom.

Nagyon jól tudom, hogy 30 emberből (ami idő közben 50-re duzzadt amúgy) nem lehet statisztikát készíteni, de biztosan jobban mutatja a dolgokat, mint a te megállapításod.

Nah most akkor ki is a hülye? Mellékesen biztosan többször olvastam már orvosi tankönyveket, mint Te.

2010. aug. 31. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!