Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fiúk, ti hogy mertek gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hogy mertek gumi nélkül szexelni?

Figyelt kérdés

Nem féltek a nemi betegségektől?

Nem féltek,hogy a csaj nem szedi jól a bogyót?

Nem féltek,hogy direkt felcsináltatja magát és el kell venni,mert megöl az apja vagy,hogy fizethetitek a gyerektartást?

Nem féltek,hogy egy terhesség és/vagy nemi baj lebuktat a párotok előtt?

2015. szept. 28. 13:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

#9 vagyok.

Igazad van, előttem szóló.

HÚZZATOK GUMIT, GYEREKEK!!!

Könnyen lehet, hogy az én spermám minőségével van a baj, ezért úsztam meg a megszakításokat az elmúlt években.

2015. szept. 28. 14:58
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Én tuti nem fogok gumival szexelni.. Most komolyan, abban mi élvezet van?? Semmi érintkezés, és érezni sem lehet olyan jól.. Az a nap sem mostanában lesz, hogy én gumit húzzak.. Két igényes, tiszta ember aki figyel magára, annak nem kell ilyen butaságokon agyalni. Nekem ha van barátnőm akkor veszek neki tabit, azt szedje. Így terhes sem lesz.. Huh kigondolta volna..
2015. szept. 28. 15:11
 13/26 A kérdező kommentje:

13.

Oszt a nyavaják?

2015. szept. 28. 15:25
 14/26 anonim ***** válasza:
34%

"Oszt a nyavaják?"

Én ha járok valakivel, akkor meg bízok benne olyan szinten, hogy tudom nem kell ilyesmitől tartanom. A guminak semmi köze nincs a szexhez, olyan mint egy rossz alkoholmentes sör.. Én ha valakivel együtt vagyok, akkor érezni szeretném 100%-osan minden téren.

2015. szept. 28. 15:34
 15/26 anonim ***** válasza:
34%
Most vagyok 26, eddig volt kb. 3 komolyabb kapcsolatom, és sok egy éjszakás, és még mindig élek..
2015. szept. 28. 15:36
 16/26 anonim ***** válasza:
21%
Nyugodtan pontozzatok le, attól még nem lesz igazatok.. Nyugodtan húzzatok gumit, de én biztos nem fogok. Ha dugni szeretnék egy jót, akkor nem fogok ilyen dolgokkal bohóckodni, kedves nagy tudásúak.
2015. szept. 28. 15:38
 17/26 anonim ***** válasza:
21%
Nyilván ha kint Afrikában dugnék egy őshonos törsz lányával, akkor meggondolnám, de mivel nem ilyen körökben mozgok ezért felesleges.
2015. szept. 28. 15:40
 18/26 anonim ***** válasza:
az én vőlegényem pl úgy, h imádjuk a megszakításost :)
2015. szept. 28. 16:04
 19/26 A kérdező kommentje:

"az én vőlegényem pl úgy, h imádjuk a megszakításost :)"

Megszakítjátok a kórokozó átterjedését? Hogyan?

2015. szept. 28. 16:18
 20/26 anonim ***** válasza:
nincs kórokozó. :) de tiniknek nyilván nem ajánlom.
2015. szept. 28. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!