Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló véd akkor is, mikor a 21 tabletta után szünetelek?
Nem tudom hány éves vagy, de...
Jobb esetben nőgyógyász írta fel neked a fogamzásgátlót, akitől minden információt megtudhattál. Ha mégsem, akkor tessék erőt venni és olvasgatni! Nem UTÁNA, hanem ELŐTTE!
Van a gyógyszeres dobozban tájékoztató, no meg ott az Internet, ami nem csak és kizárólag a Facebook-ra és társaira korlátozódik.
Nem ciki tájékozottnak lenni ám!
Édesanyádhoz is fordulhatnál.
Nem bántani akartalak ám!!!!
Egy megjegyzést még engedj meg nekem!
Egy nő, egy lány ne használjon ennyire közönséges nyelvezetet! "belém élvezett" Jaj, ne már!
Lehetek terhes ha nem védekeztünk a fog.gátló szünetében?
Ugye mennyivel másként hangzik?
Építő jellegű kritikának szántam, bántó szándék nélkül.
Nem bántásnak szántam, mint azt írtam is, de úgy látszik mégis megbántódtál. Sajnálom, és ezúton kérek elnézést! Nem okoskodni akartam, sőt! Ha ismernél tudnád, hogy én mindenki felé segítő szándékkal vagyok.
Ha bármilyen kérdésed van, szívesen segítek, ha tudok, akár privátban is írhatsz. Bár ezek után szerintem nem én leszek, akivel megosztod gondjaid. :(
Szerintem ne folytassuk ezt a sárdobálást! Engem valóban a segítő szándék vezérelt. Az oldal valóban azért van, hogy kérdezhessen bárki, bármiről, de ezzel azt is fel kell vállalni, ha nekünk nem tetsző választ kapunk. Mindenki az önálló véleményét írja meg.
Én nem flegma voltam, csak leírtam amit gondoltam miután elolvastalak. Tudod, ha a lányom lennél bizony szégyellném magam, hogy ennyire tájékozatlan vagy. No aztán most megint lehet engem flegmának nevezni. :(
Segítő jobbom ettől még ugyanúgy felajánlva, bár a múltkori üzenetem ezen része akkor sem hatott meg téged. :( Így nem is tudom van-e értelme a további véleménycserének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!