Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek lehetek állapotos?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek állapotos?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 5 napja késik a menstruációm! A barátommal védekeztünk és nem történt semmilyen baleset! Szerintetek lehetek állapotos? Már halálra izgulom magam!!!

Előre is köszii

2010. márc. 10. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
halálra izgulás helyett már csinálhattál volna egy tesztet, ugyanis azt mi nem tudhatjuk hogy terhes vagy-e.
2010. márc. 10. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Reggel felkelsz, elmész egy drogériába, veszel egy tesztet, és megtudod. Öt napot simán késhet, de terhes is lehetsz. Egyéb tünet? Melled nem feszül? Nekem anno ez volt a legfőbb tünetem.
2010. márc. 10. 22:26
 3/10 anonim ***** válasza:
46%

persze hogy lehetsz allapotos,de hogy most az vagy vagy sem ezt az isten duja csak egyedul,de ha a baratod ugyelt akkor nem leszel.

ha ti nem tudjatok hogy azokvagytok e vagy sem honnan az istenbol tudjuk mi?

2010. márc. 10. 22:26
 4/10 anonim ***** válasza:
22%
azok a tesztek 5 napora ra meg semmit sem mutatnak ki,holl eltek?vagy ha mutat is az nem 100%
2010. márc. 10. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Nekem 2,5 hete késik, mégse vagyok terhes, csak keveset alszok és izgulok a sok zh, és egyéb dolog miatt. 5 nap még nem a világ vége. Ha normálisan védekeztetek, akkor minimális az esély, de ha továbbra se jelentkezik, akkor tesztelj!
2010. márc. 10. 22:29
 6/10 A kérdező kommentje:

Jójóóó holnap mindenképp veszek tesztet :)

Azért kösziii!

Ui: Bocs h merek izgulni!

2010. márc. 10. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:
gumit hasznaltatok? végig ott volt? mivel, ha csak kicsit berakta gumi nelkul, akkor lehetsz terhes.
2010. márc. 11. 11:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Aki azt írta, hogy a tesztek 5 napra semmit nem mutatnak ki, hát te hol élsz? Nem azt írja, hogy az aktus óta 5 nap telt el, hanem hogy 5 napja kellett volna neki megjönnie. A tesztekre az van írva, hogy az elmaradt menstruáció első napjától kimutatja a terhességet, az ötödik napon pedig már simán ki kell mutatnia.

Amúgy meg egyik gyorsteszt sem 100%-os, csak hogy ne élj tévedésben. Sem öt nap után, sem két hét után, sem semmikor, mert az a biztos, ha az ultrahang látja.

2010. márc. 11. 14:32
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Ma csináltam tesztet és negatív lett:D Ez azért megnyugtatott:)

2010. márc. 11. 19:40
 10/10 A kérdező kommentje:

Jah és igen gumit használtunk végig:)

Nem akarunk semmit a véletlenre bízni:D

2010. márc. 11. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!