Lehetek állapotos? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A mult vasárnap voltam együtt a barátommal, és a tegnapelőtt kellett volna megjőnie, tehát joval a peteérésem után volt a dolog? gondoljátok hogy lehetek terhes2011. máj. 28. 18:06
1/14 anonim válasza:
Ha nem védekeztetek, vagy rosszul, akkor lehetsz terhes. Van teszt!
2/14 A kérdező kommentje:
lehet hogy akkor volt peteérésem?
2011. máj. 28. 18:11
3/14 anonim válasza:
Védekeztetek? Ha nem, akkor szinte biztos.
4/14 anonim válasza:
Őszintén mit gondolsz? Mi belelátunk a méhedbe és látjuk, hogy megtermékenyültél vagy sem? Te is tudod nagyon jól, ha nincs védekezés és a menstruáció elmarad van esély a terhességre. Ennél többet mi sem tudunk mondani.
5/14 A kérdező kommentje:
nem védekeztűnk, de egy nő egy mensesz csiklus alat 3nap eshet teherbe, a peteérés napján illetve előtte és utána 2-vel, és a múlt vasárnap volt, azt hittem hogy már lég tul vagyok a termékeny napokon
2011. máj. 28. 18:20
6/14 A kérdező kommentje:
rég*
2011. máj. 28. 18:21
7/14 anonim válasza:
nem. egy nő a ciklus bármely napján teherbe eshet, csak van, amikor kisebb eséllyel.
8/14 anonim válasza:
Te ezt komolyan elhiszed? és azokról mit gondolsz akiknek menstruáció alatt jött össze? miért csinálod ha ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában? szerinted akkor árulnának óvszert, meg fogamzásgátlót, ha csak 3 nap lenne?
9/14 anonim válasza:
Szerintem nek illik senkit ennyire csúnyán kioktatni!!!!
Örülj neki, hogy te nem kerülhetsz ilyen helyzetbe, mert mindent tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!