Lehetek még állapotos?
Sziasztok!
Nagyon magam alatt vagyok mert elvetéltem és nem értem,hogy miért.A lényeg az,hogy férjnél voltam és a férjemtől sosem estem teherbe.Viszont most az új páromtól sikerült teherbe esnem de sajnos elveszítettük a babát.Akinek esetleg van valami ötlete,hogy mit tehetnék,hogy még egyszer ne történjen ez meg velünk kérem segítsen!Ilyenkor mikor lehet újra próbálkozni?Nagyon fiatal terhesség volt 5 hetes kismama voltam.
Nagyon sajnálom a, ami veled történt, de sajnos itt látatlanban senki nem tudja megmondani, hogy mit lehetne tenned? ...
hormonvizsgálaton, vizsgálatokon voltál? Méheddel minden oké? illetve a következő terhességnél kaphatsz olyan gyógyszert,a mi segít a babát odabent tartani, ezt se felejtsük el. Fel a fejjel, mert akár erősebb is lehet a szervezeted egy vetélés után!!
Köszönöm a választ.
A mostani párom előtt 7 évig küzdöttem én is a babáért és most,hogy végre először sikerült nagyon örültem csak ezért vagyok ennyire elkeseredve.
Köszönöm!
Nagyon sajnálom ami veled történt!Viszont kívánom neked,hogy mihamarabb kismama legyél és egészséges babát hozhass a világra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!