Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek még állapotos?

Lehetek még állapotos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon magam alatt vagyok mert elvetéltem és nem értem,hogy miért.A lényeg az,hogy férjnél voltam és a férjemtől sosem estem teherbe.Viszont most az új páromtól sikerült teherbe esnem de sajnos elveszítettük a babát.Akinek esetleg van valami ötlete,hogy mit tehetnék,hogy még egyszer ne történjen ez meg velünk kérem segítsen!Ilyenkor mikor lehet újra próbálkozni?Nagyon fiatal terhesség volt 5 hetes kismama voltam.

2010. aug. 13. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy még lehetsz állapotos! Konzultálj az orvosoddal, mivel nem mindenkinek sikerül egyre, kettőre, vannak itt olyan kismamák, akik éveken keresztül próbálkoztak és végül összejött nekik. Kitartás!
2010. aug. 13. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom a, ami veled történt, de sajnos itt látatlanban senki nem tudja megmondani, hogy mit lehetne tenned? ...

hormonvizsgálaton, vizsgálatokon voltál? Méheddel minden oké? illetve a következő terhességnél kaphatsz olyan gyógyszert,a mi segít a babát odabent tartani, ezt se felejtsük el. Fel a fejjel, mert akár erősebb is lehet a szervezeted egy vetélés után!!

2010. aug. 13. 14:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

A mostani párom előtt 7 évig küzdöttem én is a babáért és most,hogy végre először sikerült nagyon örültem csak ezért vagyok ennyire elkeseredve.

2010. aug. 13. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
elöször is nagyon sajnalom ami veled tortent,3 hete en is elvesztettem a babamat en 23hetes voltam,lelkileg nagyon megviselt es allandoan az jár a fejemben nekem is lehetek e meg terhes és ki tudom e hordani.A dokim szerint lehetek és a következő probalkozasig varjunk még fél évet,pihenessel es összevart méhszajjal sürübb kontrollal kihordhatom.Én is félek nagyon de remelem még egyszer megadatik és sikerülhet,ezt kivánom neked is.
2010. aug. 13. 15:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nagyon sajnálom ami veled történt!Viszont kívánom neked,hogy mihamarabb kismama legyél és egészséges babát hozhass a világra!

2010. aug. 13. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!