Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek állapotos? (bővebben...

Lehetek állapotos? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A mult vasárnap voltam együtt a barátommal, és a tegnapelőtt kellett volna megjőnie, tehát joval a peteérésem után volt a dolog? gondoljátok hogy lehetek terhes
2011. máj. 28. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elnézést, hogy én ésszel csináltam...
2011. máj. 28. 19:00
 12/14 anonim ***** válasza:
18:49-nek igaza van! Itt össze kellene tartani és segíteni,már amennyiben lehet, nem kioktatásban részesíteni a másikat!Persze,hogy van aki jobban tudja, és ésszel csinálja,de akkor tanultságát és tudását ne kioktatásra fordítsa,tegye lehetővé, hogy mások tiszteljék előnyét, és bölcsességét e téren! A kioktatás csak ellenszenvet szít saját maga személyisége ellen! Tiszteletem...
2011. máj. 29. 07:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy terhes vagy, főleg mert nem védekeztetek!

Sajnos a peteérés időpontját nem lehet 100%-osan biztosra venni, lehetnek elcsúszások bármikor.

Amit te írtál, az abban az értelemben korrekt, hogy optimális esetben az ovuláció a ciklus közepére esik, és ehhez képest, a fogantatás ebben az időszakban a legkönnyebb.

Ekkor vagy, úgymond fogamzóképes.

De sok példa mutatja, hogy nem ilyen egyszerű a dolog, sokan estek teherbe a ciklus más szakaszában.

A számolásos módszer nem igazán megbízható!

Ha most nem vagy terhes, akkor érdemes jobban odafigyelned a védekezésre!

Ne alapozz csak a naptármódszerre!

Ja, és csinálj tesztet!

1,5 éves kisfiú anyucija

2011. máj. 29. 13:24
 14/14 A kérdező kommentje:
utolsó hozzászólló! nagyon köszönöm a türelmes magyarázatot,sokat segitett!
2011. máj. 30. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!