Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót használtok? és mennyibe kerül egy hónapra?
Novynettet szedek 10 éve. Nekem teljesen bevált, sosem volt semmilyen mellékhatása. Kb 6500Ft körül van a 3 havi adag
23L
Hajajj.....Cypromix-el kapcsolatban- azért olyan olcsó mert olyan magas a hormontartalma! Ezt a gyógyszert azoknak a lányoknak nőknek írják fel, akiknek nem látni a bőrüket a sok pattanástól, vagy akiknek szakálla-bajsza nő.
Én Lyndinette-t szedtem, az is "olcsónak" tekinthető volt, 4-5000 Ft. De nem vált be egyáltalán, csökkent a libidóm, rossz közérzet, stb...Azonnal váltottam is- Gracialra, 7300Ft három hóra, és azóta nincs semmi gond, teljesen bevált.
Szerintem megéri drágább gyógyszert használni, nem ezen kell spórolni!
Nem tudom, én ezt az orvosomtól hallottam. Egyik barátnőm szedte, és megkért rá, írassak neki, mert nem volt rá ideje elmenni, de mikor mondtam a dokinak hogy cypromixet írjon, akkor kérdezte, hogy a barátnőm szőrös e, vagy pattanásos e stb stb. Mondtam hogy nem, erre ő azt mondta hogy ezt nem fogja felírni... Aztán végülis elment a barátnőm is az orvosához, és felíratott más gyógyszert, alacsonyabb hormontartalmút.
Minél alacsonyabb a hormontartalma, annál magasabb az ára. Sajnos... Én az előző kommentem sem rosszból írtam- csakis jóindulatból ;)
igazábl második vlaszoló vagyok...
a fogamzásgátlót nem ugy kell szedned hogy megkérded a bnödet hogy ő miet szed... elméz szépen nögyógyászhoz az meg megmondja hogy milyet kell szedni.. internetenkeesztül laikuskén szted hogy mondanánk meg?
Laurina 7600 ft körül van de 3ad annyi hormon van benne mint a többi gyógyszerbe.
Nekem nagyon bevált első héten olyan volt mintha terhes lennék : hangulat ingadozás, reggeli rosszullét stb libidó csökkenés, de ezek hamar elmúltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!