Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leirnatok, milyen fogamzasgatlot használtok? Utána pedig kiváncsi lennék az oszinte véleményetekre, mennyire jon be nektek, melyek az esetleges mellékhatások?
3 hete hagytam abba a Nuvaringet, ossze-vissza jott meg, és egyéb kellemetlenségeket is okozott. Jovo héten elkezdeném a Cerazette-et, bàr nagyon sok rosszat olvastam felole...
Szinte biztos vagyok benne, hogy ez " gàzabb" lesz mint a Nuvaring volt, ti mit hasznàltok? Hàtha segit a vàlaszotok, hogy jobb megoldàst talàljak :)
koszi a gyors vàlaszt :)
ez természetesen igaz, hogy minden nonél kulonbozo mellékhatàsokat tud okozni egy-egy fogamzàsgàtlo, és persze sosem tudni elore, nàlam pont mi lesz az a negativum, de mégiscsak kivàncsi lennék..
Az egész sztori: szerencsére semmi nem indokolja, hogy csak ezt a Cerazett-et szedjem, szuperjo laboreredményeim vannak, nem bagozom, nem vagyok elhizva, semmi.A héten elcaplattam a dokihoz, hogy elég a Nuvaringbol, keressunk màst, és azt mondta,a jelenleg forgalomban lévo fogamzàsgàtlok kozul az implantàtum a legmegbizhatobb, és ezt toleràljàk legjobban a nok ( de ugye van olyan érzésem azért dicséri ennyire mert minden egyes felirt imlantàtum utàn valszeg kap egy kis " dicséretet" a gyàrto cégtol), és ez ugyanazt a gesztagén hormont tartalmazza mint a Cerazette...Ràbészéletm a dokit, hogy mivel az implantàtum mégiscsak dràga ( olyan 180 euro ), és 3 évig hordom magamban, nem lenne jo, ha visszajonnék két hét mulva, hogy ez se jo, elotte hadd szedjem pàr honapig a Cerazette-et, csak hogy làssam, egyàltalàn toleràlnà e a szervezetem késobb 3 évig az Implanont...De nem tudom...ezen az oldalon is igen sok ijeszto dolgot olvasok errol a bogyorol, ergo az implantàtum is ugyanezen mellékhatàsokat okoznà...
szoval ha esetlegesen talàlnék valamilyen olyan gyogyszert amely szimpatikusabb, talàn feliratnàm azt....
Szia!
Én úgy 5,5 évig szedtem Marvelon-t. Először mikor felírták sajnos nem jártam utána, pedig ahogy te teszed így kell, hogy még előtte tudakozódni, de valóban, lehet ami valakinek jó, neked nem.
Szóval szerencsére nekem ez a tabi bevált, semmi gondom nem volt vele az ég világon, a menzi meg mindegyikkel enyhébb lesz. Csak mostanság olvastam, hogy a MArvelon korszerű készítmény, alacsony hormontartalmú, de nem a legalacsonabbak között van.
Sokan mondják most a Yasmine... vagy ilyesmit.
Egyébként én pont most tettem le, már sok az az 5 év nekem is, azért lehet rosszakat is hallani, hogy utána van akinek gondot okoz teherbe esni, de ez sem törvényszerű (nekem itt 10-ből egy ember írta, hogy tabi után hosszabb ideje - fél év - nem sikerül teherbeesni). Szóval mi most Pharmatex krémet használunk, semmi gondom vele, a felhelyezése kb annyi kis kellemetlenség mint a gumié... 3 hó szünetet tartok, azátn eldöntjük a párommal, hogy térjek-e vissza tabira, vagy maradhat ez (mérlegelünk, mert néha babó is szóba jön...)
ÜDv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!