Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leirnatok, milyen fogamzasgatlot használtok? Utána pedig kiváncsi lennék az oszinte véleményetekre, mennyire jon be nektek, melyek az esetleges mellékhatások?
3 hete hagytam abba a Nuvaringet, ossze-vissza jott meg, és egyéb kellemetlenségeket is okozott. Jovo héten elkezdeném a Cerazette-et, bàr nagyon sok rosszat olvastam felole...
Szinte biztos vagyok benne, hogy ez " gàzabb" lesz mint a Nuvaring volt, ti mit hasznàltok? Hàtha segit a vàlaszotok, hogy jobb megoldàst talàljak :)
Én Milligestet szedek majdnem egy éve, de le fogok vele állni, ugynais nálam egy ideje rettenetes, állandó fejfájást okoz. most is éppen már 2 napja folyamatosna tombol a fejemben a pokol. ezenkívül hányingerem van, és fura szagokat érzek az orromban.
a bőröm azonban tisztább lett, és nőiesedtem alkatilag.
majd megkérem az orvost, írjon fel mást, hátha attól nem fog fájni a fejem. de ha a másiktól is fáj, végleg felhagyok a hormonális cuccokkal.
Én Yasminelle-t szedek már 5 hónapja.
Az első hónapot szinte végig véreztem (a mennyiség minimális volt), a dokim azt mondta, h ez normális az első hónapban hozzá kell szoknia a szervezetednek. Azóta semmi gond! Nem híztam tőle és mást sem érzékelek, csak azt, h a szex sokkal jobb gumi nélkül!!!
Huu, jo sokan irtatok , koszonom mindenkinek a vàlaszt :)
Hàt, ma megvettem egy doboz Cerazette-et, itt figyel màr a polcon, jovo héten esedékes a menzeszem, majd meglàtjuk.
Mindenesetre felirtam pàr gyogyszernevet, ennek majd utànanézek, hogy itt kaphatoak-e, vagy milyen néven forgalmazzàk.Elhatàroztam, egy vagy két honapig szedem majd ezt, ha bevàlik ( bàr ezt kétlem, ha a Nuvaringtol koràbban jott meg, ettol aztàn foleg)akkor ràbolintok az implantàtumra, ha nem, akkor majd a doki orra alà nyomom a kis listàm, hogy vàlasszuk ki a jobbakbol a legjobbat hihi :) Anno még otthon a Tri-Regolt szedtem, de az tobb volt mint borzaszto.
Mégegyszer koszi mindenkinek aki elmondta a véleményét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!