Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hol vegyek először óvszert? SOS

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vegyek először óvszert? SOS

Figyelt kérdés

Sziasztok

Amielőtt letámadnátok, hogy ha nem merem megvenni a szexre sem vagyok elég érett olvasátok végig

Egy kis városban lakom ahol van néhány nagyobb bolt de mivel ez szite olyan mint egy falu anya és apa mindenkit ismer úgyhogy még haza se érnék már tudnák anya a sparól apa a tescoból és a pennyből ismert szinte mindenkit úgyhogy itt nem tudom megvenni netről se tudok rendelni mert a postás apa munkahelyére visz mindent a suliban meg nem merek vemi mert ez lesz az első és félek, hogy kiszúrják vagy attól, hogy rossz helyen volt és elgyengült

Tudnátok tippeket adni, hogy honnan vegyek márkás biztonságos óvszert?

2015. aug. 21. 22:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat

Egyébként tényleg gusztustalanul pletykások az emberek

2015. aug. 22. 08:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, én is faluban élek .. az öregeket szerintem már csak ez választja el a haláltól, van min csámcsogni mindig
2015. aug. 22. 09:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Elmész akárhova, megveszed.

Ha rákérdeznek akkor meg még elő is adhatod magad, hogy legalább felelősségteljes fiatal vagy meg blablabla...

Nehogymár egy rohadt gumi miatt lecsesszenek.

Egyszerűen nem fér a fejembe mi miatt kell aggódni.

Vettél és kész, ha valakinek ebben van az öröme, hogy ilyeneket kitárgyal, akkor hajrá, nem kell velük foglalkozni.

Nekem fiatalabb koromban fater adta mindig... sokáig dugdostam is, hogy ne tudja, hogy a nyakamon maradtak :)

Legalább később volt bőven.

2015. aug. 22. 10:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Én általában mindig a tescóba veszem meg az óvszert, a legtöbb tescóban van már önkiszolgáló pénztár ott kifizeted és viszed kész. Senki észre sem fogja venni, hogy mit vettél-

Ha tudod használni a gépet és nem bénázol előtte akkor a néni sem fog odaugrani.

2015. aug. 24. 12:27
 15/15 A kérdező kommentje:

A hasznos vaszokat köszönöm

Egyébként nem vagyok beszari ma csak olvastam hogy a pénztárcában meg rossz körülkények közt hurcolás gyengíti az anyagát nem kamu

Nem az én szüleimmel van a baj hanem ha eljut a csak szüleihez na akkor gáz van mert nem engedik neki 14 évesek vagyunk amugy

Ma elmentem az egyik haveromhoz aki egy jóval nagyobb városban lakik és megvettem

Szóval a hasznos válaszokat köszönöm Közveszéjes Kontár javaslom hogy használj mindíg óvszert mert nem lenne jó ha lenne belőled még egy ;)

2015. aug. 28. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!