Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vegyek először óvszert? SOS
Sziasztok
Amielőtt letámadnátok, hogy ha nem merem megvenni a szexre sem vagyok elég érett olvasátok végig
Egy kis városban lakom ahol van néhány nagyobb bolt de mivel ez szite olyan mint egy falu anya és apa mindenkit ismer úgyhogy még haza se érnék már tudnák anya a sparól apa a tescoból és a pennyből ismert szinte mindenkit úgyhogy itt nem tudom megvenni netről se tudok rendelni mert a postás apa munkahelyére visz mindent a suliban meg nem merek vemi mert ez lesz az első és félek, hogy kiszúrják vagy attól, hogy rossz helyen volt és elgyengült
Tudnátok tippeket adni, hogy honnan vegyek márkás biztonságos óvszert?
#1nek
képzeld a legtöbb el fogja mondani. főleg ha nőtől veszi aki ismeri az anyját...
szerintem menj a legközelebbi városba (bicikli/busz) és vegyél ott, vagy kérj meg rá valami havert
Ha kiszúrják akkor kifolyik a síkosító, úgy is észreveszed.
El meg akkor gyengült ha lejárt.
Nyugodtan megveheted a suliban.
Amúgy meg mi van akkor ha a szüleid megtudják?
Nem hinném, hogy megtiltanák és azt mondanák, hogy csináld anélkül.
Ők is használták/használják.
Kicsit kamu szaga van, szerintem csak full besz/-\ri vagy :))
Mi lenne ha megvetetnéd azzal akivel használnád?
priviben leírod hol laksz?
én tuti haverral vetetnék akkor vagy elmennék a közeli városba. esetleg ilyen Tesco wc-kben szokott lenni óvszerautomata, bár ott elég drága :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!