Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vajon terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy unott kérdés, mégis aggaszt. Másfél hete kilyukadt az óvszer. Maximum előváladék lehetett az óvszerben, és nem is hatolt be teljesen. Sőt inkább úgy mondanám, hogy csak épphogy. Azonnal letusoltam, nehogy baj legyen. Ennek ellenére két napja késik. Szerintetek?
2010. márc. 10. 08:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Figy! Én a barátnőmmel MINDEN alkalommal óvszer nélkül szeretkezünk,és soha nem szedett semmmi féle fogamzásgátlót.(igaz,az előváladéktól nem kell tartanom az orális előjáték miatt)Két éve vagyunk együtt, soha nem állt fent a gyanuja a terhességnek, pedig neki is volt, h késett amugy rendszeres szokott neki lenni. NE PARÁZZ!!(mert attol is késhet)

A legjobb tanács, h fogod magad és elmész egy dokihoz(jobb esetben a párod is elkisérhet)!! A gyak.kérdések.hun senki nem tud kielégitő választ adni.Az hogy kiszakad a gumi, hát előfordul,senki nem fog megkövezni érte,de nagyon minimális az esély arra, hogy teherbe ess. (csak gondolj arra, h párok akik babát szeretnének, sokáig próbálkoznak mégsincs eredmény).. Remélem egy kicsit sikerült azóta megnyugodnod, és ez a probléma már nem aktuális. Ha mégis, akkor nincs mese.. Nagy levegő és irány a doki,de minnál hamarabb. (ez a szakmája, majd ő megmondja mit kell tenned, ha egyáltalán kell vmit is tenned.)

2010. márc. 10. 11:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) Kezdek megnyugodni, görcsölök is szóval csaknem. Eddig csak iskolaorvossal sikerült beszélnem aki 1-% esélyt mondott. Csaknem vagyok olyan szerencsétlen, hogy abba essek bele...
2010. márc. 10. 19:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Jelentem a veszély elhárult, megjött a mikulás :) azért egy tesztre még elcsábulok, fő ami fő! Köszi mindenkinek:)
2010. márc. 12. 22:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Nálunk is 2-szer kiszakadt. Nagyon paráztam én is, hogy mi lesz, de nem lett smemi gond. Nem lettem terhes, most pedig már fogamzásgátlót szedek.

2 nap az még semmi, nekem volt, hogy 16 napot késett, de utána normálisan megvolt. ( Elég rendszertelen volt.)

Nyugodj meg, minden rendben lesz!

2010. márc. 15. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!