Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vajon terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy unott kérdés, mégis aggaszt. Másfél hete kilyukadt az óvszer. Maximum előváladék lehetett az óvszerben, és nem is hatolt be teljesen. Sőt inkább úgy mondanám, hogy csak épphogy. Azonnal letusoltam, nehogy baj legyen. Ennek ellenére két napja késik. Szerintetek?
2010. márc. 10. 08:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Nos éppenséggel megfelelő időben szakadt ki a kotesz, és van esélyed rá, hogy terhes vagy. Ha számszerűen kéne megsaccolni, akkor kb 5%. Szóval 95%, hogy semmi gond nincs, csak parázol, plusz hidegfront és ennyit simán késhet. Ha péntekig nem jön meg vegyél egy tesztet.
2010. márc. 10. 08:32
 2/14 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem terhes vagy.
2010. márc. 10. 08:33
 3/14 anonim válasza:
90%
szerintem mindenképpen menj el nőgyógyászhoz :)biztos ami biztos
2010. márc. 10. 08:35
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Attól is késhet, hogy túlságosan aggódsz. De az előváladékban is lehet sperma. Attól is teherbe lehet esni. Az még nem jelenti azt, hogy nem terhes lettél. Ha több mint egy hetet késik csinálj tesztet. Legközelebb ha ilyen van akkor cselekedjetek úgy, hogy vegyél be 72 órás tabit amit a Doki ír fel. DE EZ SEM ÁLLANDÓ MEGOLDÁS. 29/N.
2010. márc. 10. 08:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A teszt 2 hetes terhességet már kimutat. Sajnos van rá esély, hogy az vagy. Esemény utáni tabletta kellett volna, nem is értem, miért nem mentél dokihoz.
2010. márc. 10. 09:20
 6/14 anonim ***** válasza:
sajnos esélyes. a zuhanyzás SEMMIT nem ér! a 72 órás ért volna, de arra ugye nem volt eszed. most annyit tudsz tenni, hogy veszel egy tesztet, és térdre, imához...
2010. márc. 10. 09:29
 7/14 anonim ***** válasza:

Mit ajánlgatja itt mindenki a 72órás tablettát,mintha cukorka lenne?!

Ha max.előváladék volt az óvszerben,akkor nem élvezett el a fiú,és a kérdező állítása szerint teljes behatolás sem történt.

Szinte semmi esély a terhességre(már ha jól értelmezem a szituációt).A kérdésem annyi lenne,hogy peteérés környékén voltál-e?

Bár ilyen esetben akkor is minimális a valószínűsége a terhességnek.

2010. márc. 10. 09:41
 8/14 anonim ***** válasza:
nem cukorka, nem is azt mondtuk, hogy így kell "védekezni" de: ha az óvszer kiszakadt, akkor az előváladék ugyanúgy bejutott, mintha rajta sem lett volna. a 72 órásat pont ilyen vészhelyzetekre találták ki. nem jó, de jobb, mint az abortusz...
2010. márc. 10. 09:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,de java része az előváladéknak is legfeljebb a gumin maradhatott.Nekem ez a véleményem,de örülök,hogy ezt normálisan tudjuk közölni egymással:)
2010. márc. 10. 09:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked is megvan a magad igaza, viszont én úgy gondolom, hogy még mindig jobb egyszer feleslegesen beszedni, mint abortuszra menni. amíg nem voltam férjnél én fogamzásgátlót szedtem (kamaszkoromtól, rendszertelen, kibírhatatlanul fájdalmas, hányással-hasmenéssel járó mensi miatt írták fel, hogy ne kelljen a suliból sokat hiányoznom), szóval én egy hónapot sem paráztam végig, de sok barátnőm igen, szóval tudom, miről van szó...
2010. márc. 10. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!