Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszer vagy fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer vagy fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés

Eddig óvszerrel védekeztünk, barátom se volt ellenére. Elgondolkoztam a gyógyszerszedésen de annyi mellékhatása lehet,hogy lehet jobb lenne ha az óvszernél maradnánk.

Tapasztalatok?

2015. aug. 18. 07:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bar azt se ertem, ha te tenyleg orvos vagy, ahogy irod, akkor hogy van idod egyfolytaban itt lenni, illetve hogy tudsz olyat irni, hogy "leallitja a no elettani mukodeset" :D
2015. aug. 18. 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:

1. Úgy van időm rá, hogy idén végeztem, szeptemberben kezdek dolgozni, ugyanis akkor kezdődik a rezidensképzés.

2. Nyilván nem a nő tejes működését állítja le, hanem a ciklust. Gátolja a peteérést és az ovulációt, ami a fertilis korban lévő nő normális működése. Nem kell direkt félremagyarázni.

Egyébként nem is muszáj elhinned, hogy orvos vagyok. Nyilván nem fogom bescnannelgetni neked a diplomám, a kamarai tagságom vagy a működési engedélyem.

2015. aug. 18. 10:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Inkább úgy mondom akkor, hogy leállít a nő szervezetében egy természetes folyamatot. Így megfelel?
2015. aug. 18. 10:32
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Nekem aztan mindegy, okoska ;)
2015. aug. 18. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!