Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellé megszakításos módszer elég biztonságos?
Teljesen felesleges a megszakítás tabletta mellett.
Én több,mint 3 éve szedek,semmi bajom.
Nem pont az a lényege ennek,h a párod beléd tudjon élvezni?Hogy élvezetes legyen mindkettőtök számára a szex?
Mindegy akkor,ha gumit használtok,és úgy veszi ki.
A tabletta 99,9 %-os..konkrétan semmi az esélye a terhességnek:) (Semmi sem 100%-os,ezt jegyezd meg..Még a gumi sem.Nekem pl elszakadt,azóta szedek tabit..ha valaki ennyire fél a teherbe eséstől,az akk ne szexeljen,az a tuti!)
20/L
Én már többször is védekeztem csak megszakítással, és egyszer sem maradtam terhes. Persze ehhez a srácnak tapasztaltnak kell lennie és rendelkeznie kell önkontrollal is, hogy időben ki tudja venni...
De egyébként lehet csak baromi nagy szerencsém volt, mert sem ezzel, sem a fogamzásgátlóval, sem a kettővel együtt NEM ZÁRHATÓ KI 100%-osan a terhesség. De azért a fogamzásgátló+megszakítás kombó eléggé biztonságosnak mondható szerintem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!