Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztonságos a kimosásos módszer?
Tegnap véletlenül belementem egy nőbe, nem bírtam tovább. Ő gyorsan kimosta szappannal, azt mondta így nem lesz terhes, mert a spermiumok nem bírják a szappant.
Én mondtam neki, hogy vegyen be 72 órást mert a 16. napban volt, de azt mondta ő tuti nem vesz be olyan tabit, mert egészségtelen a nagy hormon miatt.
Én 27 vagyok a lány 24.
Miért károsítják a spermát a síkosítók?
A WHO ajánlása szerint a spermiumok mozgásához és maximális túlélési idejéhez az ideális környezet pH értéke 7.0 és 8.5 között van. Ovuláció idején a hüvelyváladék pH értéke pontosan ebbe a tartományba esik - így segíti a tested a teherbeesést. Ha a spermiumok alacsonyabb pH értékű (savas) környezetbe kerülnek, akkor az mind mozgékonyságukra, mind életképességükre káros hatással van.
Síkosítók és a fogamzás
Az általános síkosítók pH értéke jellemzően 7 alatti, gyakran akár 4-5 körüli is lehet - egy ilyen környezet halálos csapda a hímivarsejtek számára, mivel a síkosító lelassítja őket, így nem érnek időben a méhedbe és elpusztulnak a hüvely alapvetően savas környezetében.
a víz különösen mérgező a spermiumra, mivel abban úszik :D
aki válaszolt nem vizsgált meg minden szappant. összetételtől függ
és rosszul is idézted, mivel a kérdező szabad levegőre értette, nem a hüvelyre:
"Az én kérdésem a következő.Meddig maradnak a spermák "élve" vagyis termékeny állapotban a kinti (szobahőmérséklet)levegőn?"
erre válaszolt az orvos. nem fog úszás közben teherbe esni a nő.
a szabad levegőn igen. nőben pont jól is hathatnak. megint rosszul idéztél :D
"Tisztelt Doktornő!
A péniszből való kilövellés után a spermium mennyi idő után szárad be szabad levegőn? És ha letörlöm papír zsebkendővel? "
Na vegye be azt a tablettát, de nagyon gyorsan! 24 évesen ennyi esze van?? Egy abortusz 40-50 000 ft!
Különben apuka léeszel, az tuti! Máskor jobban figyelj te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!