Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Meg lehet orvos nélkül otthon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet orvos nélkül otthon szakitani a terhességet Pl:. Amííg elvetethető a gyerek ha igen akk hogyan?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 16:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon nem ajánlott, de otthon is megoldható. Keress magzatelhajtó növényeket az interneten, de én nem fogok segíteni abban, hogy leírom őket.

Keress fel egy orvost, nőgyógyászt, avasd a bizalmadba, de otthon ne kísérletezz ilyesmivel, mert ami vérzést okoz, az téged is megölhet.

2010. márc. 9. 17:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
elöször bizonyosodj meg h biztos h terhes e vagy. és nagyon meleg vizbe ülj, vagy nehezet emelj, fussál sokat.
2010. márc. 9. 18:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! semmiféle otthoni dologgal ne próbálkozz. Otthonra csak a 72 órás tabi van. Ha erről lekéstél, akkor jól figyelj ide. Tapasztalatból mondom. nem egészen 1 hónapja volt abortuszom. Nem ítélkezek feletted, és másnak sem kellene tennie! Ugyanis nem tudják a teherbeesés körülményeit! Akkor sincs jogotok ítélkezni felette,ha nem védekezett... Más topikokban olvastam, hogy X.Y. évekig megszakításos módszerrel volt együtt a bnőjével,és nem volt gond... Lehet az is hogy csak szerencséjük volt, de lehet hogy gond van vmelyikkel. Ugyanis én is így estem teherbe. Ha pedig már lekéstél a 72 órásról, akkor a következőt kell tenned. Venned kell tesztet (ez akkor mutat ki biztos eredményt, ha a menzesznek pl márc.10.én kell megjönnie...akkor 17.én mutatja már elvileg.) nekem január 3.án történt az aktus, de 21én még nem volt pozitív a teszt! 28án viszont igen. Amennyiben pozitív a teszted, minél előbb fordulj nőgyógyászhoz,mert onnantól kezdve kb 2 hetet kell arra számolnod,h elvégzik a műtétet. És ugye ezt csak a 12. hétig csinálják meg. Szóval: elmész a nőgyógyászhoz, ő kiállít neked egy igazolást, hogy terhes vagy. Ekkor el kell menned a Családsegítőhöz tanácsadásra(itt elmondja hogy milyen lehetőségeid vannak a megtartásra,örökbe adásra,abortuszra).Ide legkorábban 3 nap múlva mehetsz vissza(kötelező a 2 részvétel,és a 2 alkalom között minimum 3 napnak kell eltelnie). Ha akkor is az abortusz mellett döntesz, kiállítanak neked egy műtéti lapot. Ezután az orvostól kell kérned egy időpontot az abortuszra.A legtöbb (jobb) helyen úgy megy, hogy egyik reggel bemész,akkor vesznek vért(meg kell állapítaniuk a vércsoportod), és még aznap felteszik a lamináriát (tágító), másnap általában altatásban elvégzik (vákuum-mal) a műtétet (ebből te semmit nem fogsz érezni,mert altatva leszel).A műtét 10-20 perc összesen.Aznap még ott vagy a kórházban,megfigyelésen,és másnap reggel mehetsz haza. Állítólag saját felelősségre haza lehet menni a műtét napján,de szerintem nem érdemes. "Röviden" ennyi. De ha tényleg abortuszra kell menned, mert nincs más választásod, és vannak kérdéseid, nyugodtan írj az email címemre: kicsike87@citromail.hu

Remélem segítettem.

Akik meg a hasbarugós, lehülyézős kommentárokat írják.. látszik, hogy soha nem voltak még olyan helyzetben, ahol felnőtt módon kell dönteni, és inkább szánalmasak ezek a megszólalások,mint hogy segítő jellegűek lennének. Látszik, hogy éretlenek vagytok. Attól, hogy hibázik az ember (ki így- ki úgy) nem kell ítélkezni a másik felett, ugyanis épp elég nagy lelki probléma ez, a sok barom nélkül is.

Üdv: KisCsillag

2010. márc. 9. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!