Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim szerint "sok a vesződség velem", mert nem szedek tablettát és egyelőre nem is tervezem. Ti mit szólnátok ehhez?
Tudod, mi a vicc, most már csak 47%-os?
Az, hogy az általad preferált análisnál a férfinek van nagyobb félnivalója ha belemegy gumi nélkül . S nem, nem a nemi betegségekre célzok, hanem a végbélben normálisan jelen lévő bacitelepekre, amik remek húgyuti fertőzést okozhatnak.
Jogosan esett rosszul, de ahogy itt is látod elég nehéz megértetni egy férfivel, miért is nem akarsz fogamzásgátlót szedni.
Nekem is ajánlgatta a barátom még régebben, mindig szépen elmondtam neki, hogy nem szeretném, felborítja a hormonháztartásomat (ami egyébként sem bombabiztos), és különben is drágább megoldás, ami egyelőre azért mindkettőnknek sokat számít. Mégis mondta még párszor, egészen addig, amíg teljesen véletlenül (nem én mutattam neki) elolvasott egy cikket, amiben leírták, hogy milyen mellékhatásai és szövődményei lehetnek a fogamzásgátlónak. Akkor azt mondta, hogy tényleg ne szedjek soha, mert nem akarja még csak a kockázatát sem meghagyni, hogy később esetleg ne lehessen gyerekünk. És azóta tényleg nem is hozza elő sosem, igaz előfordul, hogy pár ütemet gumi nélkül csinálunk.
Szerintem szépen indokold meg neki miért nem szeretnéd, és próbáld megértetni vele, hogy mit is csinál a fogamzásgátló tulajdonképpen. (A teljes hormonrendszeredet felborítja, gyakorlatilag mesterséges ciklust csinál neked) És reméld, hogy megérti.:) Meg persze ezen kívül, ha már így hozta a sors, akkor kényeztesd jó sokat másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!