Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim szerint "sok a vesződség velem", mert nem szedek tablettát és egyelőre nem is tervezem. Ti mit szólnátok ehhez?
9, 10
Aligha. Soha nem volt közöm olyan férfihoz, akinek derogált volna az óvszer.
És érdekes módon a környezetemben se jellemző az óvszerundor, 10-ből 8 baráti pár azzal védekezik (tartós kapcsolatban, akár 1-2 tervezett gyerekkel a hátuk mögött is).
És nem, a fenekük sincs tudtommal használatban. :)
Mondjuk ez gáz,hogy hormonokkal tömne,én nem engedném,mert hizlal,undorító gyógyszer.
Én vazektómiára is elmentem volna de az orvosok nem akarták megcsinálni.
Sajnos nekünk pasiknak még nincsen gyógyszer de bár lenne.
NEm lehet ráerőltetni,hormonok,eléggé gáz,sajnos még más nincs így vagy gumiztok vagy Kaszinozás(idejében kell kiszállni a partiból) :)))
Spirálról nem hallottatok ??
50 ezer és 5 évíg jó.....
Bárkinek felrakják a minit.
Egy aprócska kritikai észrevételem van mindenki felé, aki ellenzi a fogamzásgátló tabit: benne van az elhízás, trombózis, meddőség stb.. mellékhatása. Szerintetek minek van a vérvétel?
A hormonszintekből meg lehet állapitani, kinek milyen fogamzásgátló jár a legkevesebb mellékhatással..
#18 vagyok
A spirál folyamatosan ingerli a méhet, gyulladást okozva. Az meg elràkosodhat.
18, tévedsz.
Egyrészt a piacon lévő fogamzásgátlók 90 %-a azonos összetételű, max. a segédanyagokban térnek el.
Hormonvizsgálatot pedig nem végeznek tablettaírás előtt, csak májfunkciót és családi halmozódás esetén APC rezisztencia vizsgálatot (a leggyakoribb trombózishajlamra, a Leidenre).
Mindkettőből csak annyi derül ki, hogy ki az, aki egyáltalán nem szedheti, de a mellékhatásokra vonatkozóan semmit nem tudnak megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!