Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Igazabol nem tudom, hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazabol nem tudom, hogyan tegyem fel a kerdest. Tegnap lefekudtem egy baratommal, marmint igazabol ma hajnalban (folytatom). Mi legyen?

Figyelt kérdés
(3 korul), es o elelvezett, es a keze olyan lett, es utana szerintem, pont azzal a kezevel ujjazott meg. Es nagyon felek, hogy terhes leszek. Mit tegyek? Ma elmentem a gyogyszertarba es kertem "NORLEVO" esemenyutani tablettat... Olyan 11:30kor vettem be, szoval olyan 8,5 oraval, az aktus utan.... Az is az egyik kerdesem, hogy az ugye nem baj, hogy vizzel vettem be, meg, hogy normalis-e, hogy csak egy tabletta volt benne...? Azt szeretnem, kerdezni, hogy szerintetek mennyi az eselye, hogy terhes leszek... Meg az is megijeszt, hogy azota hanyingerem van, hogy lefekudtunk. Nem tul erosen, de azert emelygek... Es lehet, most ilyen felelotlen r**ancnak tartotok, hogy nem figyeltem, meg talan azert is mert fiatalon vesztettem el, de kerlek, ertelmes valaszokat irjatok, mert nagyon felek

#Norlevo
2015. júl. 2. 12:04
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Es ne vegyek ve meg egy esemenyutanit? Hogy biztos legyen??
2015. júl. 4. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!