Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazabol nem tudom, hogyan tegyem fel a kerdest. Tegnap lefekudtem egy baratommal, marmint igazabol ma hajnalban (folytatom). Mi legyen?
Figyelt kérdés
(3 korul), es o elelvezett, es a keze olyan lett, es utana szerintem, pont azzal a kezevel ujjazott meg. Es nagyon felek, hogy terhes leszek. Mit tegyek? Ma elmentem a gyogyszertarba es kertem "NORLEVO" esemenyutani tablettat... Olyan 11:30kor vettem be, szoval olyan 8,5 oraval, az aktus utan.... Az is az egyik kerdesem, hogy az ugye nem baj, hogy vizzel vettem be, meg, hogy normalis-e, hogy csak egy tabletta volt benne...? Azt szeretnem, kerdezni, hogy szerintetek mennyi az eselye, hogy terhes leszek... Meg az is megijeszt, hogy azota hanyingerem van, hogy lefekudtunk. Nem tul erosen, de azert emelygek... Es lehet, most ilyen felelotlen r**ancnak tartotok, hogy nem figyeltem, meg talan azert is mert fiatalon vesztettem el, de kerlek, ertelmes valaszokat irjatok, mert nagyon felek#Norlevo
2015. júl. 2. 12:04
1/11 anonim válasza:
Ha bevetted a gyogyszert semmi bajod nem lehet
2/11 A kérdező kommentje:
De tuti? Pont szerdan lett vege a menstruaciomnak.... Es ugye vizzel kellett bevenni? Mert mindent elolvastam, de nem irta a papiroN, hogy mivel kell...
2015. júl. 2. 12:10
3/11 anonim válasza:
Az egy olyan hormonbomba, hogy most lehetnek fura tüneteid, de 99,99%, hogy nem esel teherbe. Mellesleg amúgy is kicsi az esélye, ha csak spermium volt a kezén, ugyanis szabad levegőn a spermák gyorsan pusztulnak.
4/11 anonim válasza:
Mi mással lett volna érdemesebb bevenni, mint vízzel? :D
Sztem most kicsit a padlóra fogy dobni a szer, de hatni fog!
5/11 anonim válasza:
Ha ma hajnalban feküdtél le a barátoddal, akkor tuti, hogy nem attól émelyegsz. Annak azért kell két hét legalább, hogy ilyen tüneteid legyenek.
6/11 anonim válasza:
Magyarorszagon receptre lehet csak venni esemeny utanit, nem? Orvosnal ia voltal?
7/11 anonim válasza:
Próbállak nyugtatni,de azt olvasom sok helyen, hogy már az előváladéktól is teherbe lehet esni. Mi viszont, amikor gyereket tényleg akartunk, majd egy éven át nem védekeztünk, mire összejött, szóval sok mindentől függ. Az esemény utáni, ha hatott, akkor attól megjön a vérzésed. Ha az megjött akkor a tabletta tuti hatott. Azért kell belőle csak egyetlen 1. Vérzést csinál, és a magzat elmegy. De akkor is lesz tőle vérzésed, ha nem volt semmilyen magzat. Az én párom is bevett és nem tudom hogy miért hiszen tutira nem sikerült akkor behatolni, mert nem tette szét a lábát, izgult a szülei miatt hogy bejönnek. Ne ijedj meg, hogy nem rendes időben hanem a gyógyszertől azonnal lesz egy vérzésed, az ilyen gyógyszer így működik.
8/11 A kérdező kommentje:
Azert kaptam venynelkul, mert itt Belgiumban nem kell hozza... De meg mindig hanyingerem van, es az azota van, hogy lefekudtunk... Es honnan es mikor tudhatom meg, HA terhes vagyok??
2015. júl. 2. 18:39
9/11 anonim válasza:
Ha megjött a vérzés, akkor nem. Lehet kapni tesztet gyógyszertárban.
10/11 anonim válasza:
Na most fejezd be.
1. egy nap alatt nem émelyegsz, a terhességi tünetetek leghamarabb két hét után vagyis beágyazódás után jelentkeznek. te itt parázol össze vissza azért van hányingered.
2. ha nem vetted be volna se lennél terhes mert a spermiumok elpusztulnak a levegő. de olyan igénytelenség ha nem mosta meg a kezét és ugy ujjazott de ez már mellékes
3. bevetted tehát hatni fog.
4.0% a terhesség esélye
5.a gyógyszereket szerinted mivel kéne bevenni? hát persze hogy vizzel.
6."mi legyen"? ennél többet nem tudsz tenni mint hogy bevetted a gyógyszert.
És mi legyen?? legközelebb mosson kezet vagy szedj fogamzásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!