Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lefekudtem a baratommal. En szoltam, hogy vedekezzunk de azt mondta nyugodjak meg nem lesz semmi (marmint olyan teren, hogy teherbe essek) lehetseges hogy meg is terhes leszek?
engem ez egesz nap zavart es iszonyatosan csalodtam magamban,hogy igy lefekudtem valakivel..
ma elmondta a baratom,hogy azert nem vedekeztunk mert tole biztosan nem esek teherbe mert o gyogyszert szed es ez biztos,hogy ez a 'veszely' nem fenyeget..
szerintetek mi lehet?marmint tenyleg van olyan gyogyszer amit ha o szed en nem esek teherbe?
Persze, ha tesztoszteron alapú szteroidokat tol mint az állat, azt a szervezet a női ösztrogén hormonnal próbálja kompenzálni, ami képes akár radikális módon vissza vetni a nemzőképességet!
De erről őt kellene megkérdezned! Egy kapcsolatban az ilyen témákat is meg kell beszélni.
Van ilyen gyógyszer, de tudtommal nem Magyarországon és még csak kísérleti stádiumban, tehát nem forgalomban.
Én rákérdeznék a gyógyszerre és aztán kutakodnék egy kicsit.
De nekem erős a gyanúm, hogy te voltál a palimadár. Hát mindegy most már visszacsinálni nem tudod, a gyermek áldást nem tudod elkerülni ha úgy alakulna, max abortuszra mehetsz.
Nőnek lenni azért szívás, mert még egy férfi kiröhög, és leléphet egy szó nélkül azt is letagadva, hogy egyáltalán látott téged valaha... addig te ha akarod, ha nem viseled a következményeket, mert a tested képes arra, hogy egy gyermeket kihordjon.
Ez soha nem szabad elfejtened, egyetlen pillanatra sem... különben maradnak az átsírt magányos órák.
Gondolkodni is kéne, nem csak az ösztönök után menni...
Eléggé állatias szint az ilyen. Végig se gondolni az egészet...
igen lehetsz
rohanj esemény utániért
neki meg tépd le a farkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!