Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok terhes ugye?
Figyelt kérdés
A menstruációm utáni első tablettát elfelejtettem bevenni, másnap vettem be a kettőt, de mire eszembe jutott már voltunk együtt a párommal, más védekezés nélkül. Most rendesen megjött a menszeszem, akkor nem lehetek terhes ugye?2014. márc. 19. 10:38
1/3 ivilicious válasza:
Teszt és/vagy doki. Ennyi. honnan tudjuk.
Amúgy én is így jártam, azért mentem dokihoz, mert összevissza vérezgettem pár cseppeket,a teszt negatív volt -most 12 hetes terhes vagyok.
2/3 anonim válasza:
Csinálj tesztet és figyelj oda legközelebb.
3/3 anonim válasza:
NINCS menzeszed! Megszűnt azzal, hogy tablettára váltottál!
A megvonásos vérzés nem feltétlenül marad el terhesség esetén.
Egy teszt minimum kellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!