Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap lefekudtem a baratommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap lefekudtem a baratommal. En szoltam, hogy vedekezzunk de azt mondta nyugodjak meg nem lesz semmi (marmint olyan teren, hogy teherbe essek) lehetseges hogy meg is terhes leszek?

Figyelt kérdés

engem ez egesz nap zavart es iszonyatosan csalodtam magamban,hogy igy lefekudtem valakivel..

ma elmondta a baratom,hogy azert nem vedekeztunk mert tole biztosan nem esek teherbe mert o gyogyszert szed es ez biztos,hogy ez a 'veszely' nem fenyeget..

szerintetek mi lehet?marmint tenyleg van olyan gyogyszer amit ha o szed en nem esek teherbe?

2014. márc. 19. 21:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem minél hamarabb menj esemény utáni tablettáért a gyógyszertárba..

Nincs ilyen gyógyszer, valószínűleg nem is lesz..

És többet ne higyj el ilyen baromságot, különben hamarosan tényleg terhes leszel!!

2014. márc. 19. 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:
És 2014-et írunk.Ha nem tudunk valamit,az interneten fél perc alatt megtaláljuk.Én már nem vagyok fiatal,de már 16-17 évesen,internet nélkül is tudtam(fiú létemre),hogy a sperma nem Mehet a hüvelybe.
2014. márc. 19. 21:43
 13/13 anonim ***** válasza:
ettől függ, elment-e a srác. de ha nem, akkor is van sajnos némi esély rá.
2014. márc. 19. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!