Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az eselye hogy terhes maradhatok?
A parommal szeretkeztunk es elszakadt az ovszer mi meg tul keson vettuk eszre.Pontosabban annyira keson hogy mar belemelvezett...9 orara az aktus utan bevettem egy Postinor 2 tablettat most meg varom hogy teljen az ido tudjam a masodikat is bevenni....
Ami nagyon aggaszt engem az az hogy nekem mult honapban nem jott meg a mensim es most 5iken kene ujra megjonnie....de viszont en most bevette ezt a postinort es nem tudom hogy most mire szamitsak....Ugy olvastam h ez a tabletta meg a beszedes napjan verzest okoz. Mi van ha nekem megsem jon meg? Terhes maradhatok? Ahogy olvastam a postinor csak 85 szazalekban ved a terhesseg elol....
1. az sem biztos, hogy megtermékenyültél.
2. simán kimaradhat egy periódusod. Ne parázz. Az sem biztos, hogy vérzést okoz a tabletta. A 72 órás arra van kitalálva, hogy ne legyél terhes.
Gyakorlatilag esélytelen, hogy terhes legyél.
sztem nem mert bevetted a tablettát 72órán belűl. Amúgy ha kiszakad az ovszer azt a fiú észreveszi egyből mert sérti a péniszt nekem is szkadt ki és fájt ráadásul a haveromnak is szakadt ki és neki is ez volt az élmény h fájt szóval nem tudom h nálatok mi volt de a lényeg h nem vagy terhes :)
25f
Nem igaz basszus. Fogják már fel az emberek, h az esemény utáni nem 100%-os.
"Az esemény utáni tabletta csak akkor hatásos, ha a védekezés nélküli szex után 72 órán belül beveszik. A jelenleg rendelkezésre álló adatok azt mutatják, hogy a tabletta a nemkívánt terhességek 95%-át megakadályozza, ha a védekezés nélküli szexet követően 24 órán belül beveszik, 85%-os lehet az eredmény ha ez az idő 25-48 óra, és 58%-os ha 49-72 óra"
Bizony ha már megtermékenyült a petesejted, mire bevetted a tablettát, akkor terhes maradsz. Ennyi... Vegyél egy tesztet.
Basszus. Ez még is milyen indok? "Én is így jártam, és nem lettem terhes. Akkor te sem lehetsz." Szted ez így van?
Ha én lefeküdtem 20-szor a barátommal védekezés nélkül úgy, hogy belém élvezett és nem lettem terhes, akkor más sem lehet az? Ez aztán az érv, gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!