Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gracialt szedők! Ez normális? (ld. Lentebb)
Figyelt kérdés
Először szedek fogamzásgátlót, a menzesz 2. napján kezdtem el szedni, ma vettem be a 7. szemet. Viszont nem múlt el a vérzésem, vagyis igazából ez nem is menzesz, hanem ilyen barnás valami. Most ez normális? :S Tudom, olvassak használati útmutatót, meg hasonlók, de én személyes tapasztalatokat, véleményeket szeretnék olvasni. Előre is köszönöm!
17/L
2010. márc. 1. 17:01
1/4 anonim válasza:
egyik ismerősömmel volt ilyen!menj el nőgyógyászhoz és felír majd egy másféle gyógyszert!
2/4 anonim válasza:
első tabiszedésnél ez normális. nekem 1 hónapig ez volt és azóta semmi bajom.
3/4 anonim válasza:
Én 2 évig szedtem Gracialt, és nekem ez csak az utolsó két hónapban jelentkezett, valamint hónap közben, de annak méhszájseb volt az oka. Lehet neked is esetleg méhszájsebed van. Ha ez kizárható, akkor is normális, az első tabletta szedésnél lehet ilyen mellékhatás is, várj még 3 levelet, és ha azután is fennáll, érdemes orvoshoz fordulni. Remélem tudtam segíteni ^^
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindhármótoknak! :)
remélem elmúlik lassan... kedvesemmel is jó lenne már együtt lenni... :S
2010. márc. 3. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!