Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a megszakításos védekezés?
Én egyik exemmel jó ket évig csináltam így, a mostanival meg kb fél éve. Sose volt baj, max nőgyógyászhoz kellett járnom később... (az se jó)
Két idősebb ismerősöm családot tervezett így, egyiküknek egy gyereke van, a másiknak három, de mind tervezett.
Ettől függetlenül ha nagyon nem akarsz még gyereket inkább ne kockáztass... Van aki nagyon könnyen teherbe esik.
3-ból kb 1-szer húzok gumit, 2-szer pedig megszakítás van. Barátnőm azt mondta ha eltelik még egy kis idő és mélyül a kapcsolatunk (még csak 1 hónapja vagyunk együtt), akkor majd elkezd fogamzásgátlót szedni.
Egy percbe nem tellett rábeszélni. Először óvszerben csináltuk de később a második menethez már nem is húztam.
Először is ez nem egy védekezési mód, ennek ellenére viszont nagyon sokan "csinálják így". Volt pár alkalom, amikor mi is ezt a módszert alkalmaztuk, abortusz lett a vége. Szóval számomra soha többet megszakításos módszer!
Inkább kifizetem azt a 6ezer forintot tablettára, minthogy állandóan azon izguljak vajon a páromnak sikerült-e időben kikapnia. (És az előváladékról még nem is beszéltünk...)
hát 13as...
Pont az elmélyült kapcsolatnál lehet ezt alkalmazni amikor már jöhet a baba.....mert simán terhes lehet az előváladéktól.
Nem pedig az 1 hónaposnál....annál óvszer..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!