Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire gyakori a megszakítás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a megszakításos védekezés?

Figyelt kérdés
Őszintén, mennyien csináljuk így?

2015. jún. 14. 00:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Volt idő, hogy mi is ezt gyakoroltuk és egész jól sikerült is egy darabig. A fiam 7 éves lesz jövő hónapban :) Mivel ő a harmadik, ezért kénytelen kelletlen gumit használunk.
2015. jún. 14. 03:22
 12/21 anonim ***** válasza:

Én egyik exemmel jó ket évig csináltam így, a mostanival meg kb fél éve. Sose volt baj, max nőgyógyászhoz kellett járnom később... (az se jó)

Két idősebb ismerősöm családot tervezett így, egyiküknek egy gyereke van, a másiknak három, de mind tervezett.

Ettől függetlenül ha nagyon nem akarsz még gyereket inkább ne kockáztass... Van aki nagyon könnyen teherbe esik.

2015. jún. 14. 10:07
 13/21 anonim ***** válasza:

3-ból kb 1-szer húzok gumit, 2-szer pedig megszakítás van. Barátnőm azt mondta ha eltelik még egy kis idő és mélyül a kapcsolatunk (még csak 1 hónapja vagyunk együtt), akkor majd elkezd fogamzásgátlót szedni.

Egy percbe nem tellett rábeszélni. Először óvszerben csináltuk de később a második menethez már nem is húztam.

2015. jún. 14. 12:28
 14/21 Interferencia ***** válasza:
Istenem, ezt a sok fogyatékost... Azért leírom, hátha ér valamit; gondolkozzatok el ezen: akkor tartanak egy párt meddőnek, ha egy év (!) védekezésmentes szex után sem sikerül teherbe esni.
2015. jún. 14. 12:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy az év alatt állandóan beleélvezett a férfi a nőbe, vagy soha.
2015. jún. 14. 13:42
 16/21 Interferencia ***** válasza:
Esélytelen... És pont te fogsz szaporodni nem sokára.
2015. jún. 14. 14:24
 17/21 anonim ***** válasza:
"megszakításos védekezés"? Hogyan lehet a védekezést megszakítani?
2015. jún. 14. 15:05
 18/21 anonim válasza:
kérdező : ahogy látom elég gyakori , az hogy nem védekeznek ( mert ugyebár olyan h megszakításos védekezés, olyan nincs : D ) . Nekem is volt benne részem, de nagyon kockázatos. hiába mondják a többiek x éve és semmi. Biztos vagyok benne h kb a 70%uknak ( ha nem többnek ) előbb v. utóbb bizony becsúszik egy kis bébi :) ebben nem lehet elég óvatosnak lenni ! van annyi védekezési módszer , bármi jobb ennél a megoldásnál ! :)
2015. jún. 14. 21:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Először is ez nem egy védekezési mód, ennek ellenére viszont nagyon sokan "csinálják így". Volt pár alkalom, amikor mi is ezt a módszert alkalmaztuk, abortusz lett a vége. Szóval számomra soha többet megszakításos módszer!

Inkább kifizetem azt a 6ezer forintot tablettára, minthogy állandóan azon izguljak vajon a páromnak sikerült-e időben kikapnia. (És az előváladékról még nem is beszéltünk...)

2015. jún. 15. 09:06
 20/21 anonim ***** válasza:

hát 13as...

Pont az elmélyült kapcsolatnál lehet ezt alkalmazni amikor már jöhet a baba.....mert simán terhes lehet az előváladéktól.

Nem pedig az 1 hónaposnál....annál óvszer..

2015. jún. 21. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!