Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátlóktól megnőnek a melleim?
En es a bnoim is elhiztak a foggatlotol. Allando huvelyszarazsagom volt es huvElygombam. Allandoan ehes voltam, emelyegtem. A mostani orgazmus szam toredekere voltsm kepes. Alig errztem az orgazmust. A foggatlok tesztoszteront gatoljak, tul erzekeny , serto Dekeny lettem.
Nagy melleid a szilokontol lesznek. Inkabb arra gyujts. Az Nem karos. N
A fogamzásgátló mindenkire másképpen hat. Van aki elhízik tőle, van aki elveszíti a szexuális vágyát, van akinek semmilyen mellékhatása nem jelentkezik.
Nekem se nőtt meg a mellem, nem híztam, és semmilyen mellékhatását nem tapasztaltam.
Szóval szerintem, csak emiatt, teljesen felesleges szedned, mivel az se biztos, hogy neked is meg fog nőni. Meg még azt se lehet tudni, hogy milyen hatással lesz rád.
Van, aki több gyógyszert is kipróbál mire megtalálja a neki megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!