Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért híznak a nők a hormonális fogamzásgátlóktól?
Ez nem feltétlen igaz, vannak nők akik híznak és vannak akik egyáltalán nem.
Én korábban 6 évig szedtem, egy deka nem jött fel rám, aztán volt 12 év szünetem, szültem 2 gyermeket és most újra közel 1 éve szedek egy másik fajtát és szintén nem híztam semennyit sem......
Én 2 éve szedek fogamzásgátlót, és nem híztam egy dekát se miatta.
20L
Én 4éve szedem, magas hormontartalmút - nem csak fogamzásgátlás miatt, orvosi felügyelet mellett - de mégse egy deka se. Sőt miután elkezdtem, könnyen ledobtam egy 10-est. Alapvetően figyelek azért arra, hogy mit eszek. Most, hogy nyugodt az életem, kicsit többet ülök feljött 2kg, de nem a tabi miatt, és nem látszik, sőt nőiesített.
De előre nem lehet tudni, én is most váltok egy kicsit alacsonyabbra, ami tényleg csak fogamzásgátlás miatt lesz, kíváncsi leszek. Mozogni sose árt mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!