Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig óvszert használtunk, de úgy döntöttem fogamzásgátló tabira. Visszeres a lábam és nem tudom h lehet-e ez esetben hormonális fogamzásgátlást alkalmazni. Megkérdezem a nőgyógyászt is. Megosztanátok velem a személyes tapasztalataitokat?
Figyelt kérdés
20/L2013. jún. 12. 21:00
1/6 anonim válasza:
Amennyiben van trombózisos a családodban,nem javallott szedned.
3/6 anonim válasza:
visszeres láb esetén nem ajánlott
4/6 Snooch válasza:
Tudtommal sem ajánlott ilyenkor, de az orvos el fog küldeni a megfelelő vizsgálatokra és biztosra megmondja :)
5/6 Citaro G válasza:
Van olyan nőgyógyász, aki 15-16 éveseknek minden előzetes vizsgálat, labor, nőgyógyászati felír akármilyen fogamzásgátlót. Van aki pedig még a szülői engedélyre sem igazán akarja, papírt töltet ki veled, hogy szülőé a felelősség, vagy a tiéd ha elmúltál 18. Van aki az asztal melől rádnéz, diktál kicsit a gépbe, ír egy receptet, azt szevasz. Van amelyik alaposan megvizsgál..... emberek ők is. Hol jók, hol rosszak. Szakemberek, van aki jó, van aki nem. Az orvosok is emberek, van amelyik szarik bele a közepébe az egésznek. Főleg a nőgyógyász ha nem szülésről van szó, ahol csurran-cseppen holmi tíz ezrek... általános vizsgálaton, gyógyszer íratásnál nem fognak veled jópofizni.... inkább magán rendelésre menj ezért.
6/6 anonim válasza:
Nálunk a nők viszeresek. Már anyukámat is 16 évesen műtötték miatta. Az egyik doki fog- gátló tabit javallot az egyik eü problémámra. A nődoki meg ránézett a lábamra és azt mondta, hogy ő nem akar megölni.
Akinek visszeresedik a lába, annak nagyobb a hajlama a trombózisra is. És ez be is igazolódott.
Mamám múlt hónapban élt túl egy tüdőembóliát. És kiderült, hogy a lábában úgy 15 centi hosszan vérrögök vannak benne.
Én szerintem menj el egy lelkiismeretes orvoshoz. Jobb a békesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!