Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hormonális spirál sem lenne jó nekem szerintetek? (többi lent)
miért nem a hüvelygyűrűt próbálod ki?
rengeteg fórumon olvastam, hogy kényelmetlen a spirál,fájdalmat okoz stb..
Erre nem is gondoltam még. Egy próbát megér. :D
1-es, nekem a menzesszel nincs baj, csak az óvszerrel való védekezés nem kellemes. Eleinte azt használtuk de úgy gondoltuk próbálunk mást, férjemre való tekintettel. Csak a mellékhatások miatt a gyógyszer sztornó. Most oké, babát várok, terveztük, de lassan megszületik és nem szeretnénk pár hónap múlva kistesót. :D a spirál jutott csak az eszembe de páran babásodtak mellette, a hormonális meg hát kérdőjeles volt, ezért is kérdeztem.
Köszönöm a válaszokat! :)
A spirál elég veszélyes. A kicsi is.
Rákot is okozhat.
Legfeljebb akkor, ha nem akarsz már több gyereket.
4-es vagyok
Kérdezd meg az orvosod az lesz a legjobb. Itt olyan válaszokat kapsz az embernek égnek áll a haja. Biztos mindenki elvégezte az orvosit.
1-es: "Én az alapján, amit olvastam róla nem használnám, főleg azért, mert úgy, hogy hormonális, kb ugyanaz, mint egy fogamzásgátló,"
Ne haragudj, szerinted a hüvelygyűrű mit tartalmaz, ha nem hormont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!