Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mirena spirálnál erősödő menstruáció?
2 éve rakták fel a Mirena nevű spirált. Azt mondták, hogy a menstruáció vagy teljesen megszűnik, vagy csak minimális mennyiség lesz. Fél év után meg is történt, hogy szinte minimális volt, majd egy év után nem is vettem észre. Az elmúlt 4 hónapban viszont mintha erősödne. Olyan mint amikor a normál vérzés utolsó napjában lennék.
Ez nem is zavarna, ami aggaszt, hogy lehet hogy gyengül a hatása?
Nekem 3,5 eve van fent, nekem is kb olyan erossegu a mezeszem, mintha a normal havim utolso napjaiban lennek, szerintem ez minimalisnak tekintheto, mert csak tisztasagi betet kell, betet nem.
Van akinek nincs menzesze, van akinek keves, szerintem teljesen normalis. Nem gyengul a hatasa, szerintem ilyen nincs. Raadasul ha a hormon ki is fogy belole 5 ev mulva, akkoris tovabb mukodik a fogamzasgatlo hatasa, csak akkor mechanikus spiralkent.
En ugy vettem eszre, hogy neha erosebb, neha kevesebb a menzeszem, szerintem ez a mehnyalkahartya aktualis vastagsagatol fugg, mennyire vastagodott vissza. Szoktal szuresre jarni evente, igaz? Nekem most neztek meg 3 hete, minden rendben volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!