Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette fogamzásgátlás szülés után, kinek meddig volt közti vérzés? Mikor múlik el? Bővebben lent!
5hónapja szültem, márciusban jött meg először (pont akkor lett volna időpontom a 6hetes kontrollra, de a vérzés miatt eltolódott 2hét múlvára, akkor írattam fogamzásgátlót(előtte nem szedtem soha)) Áprilisban nem jött meg, májusban igen így el is kezdtem szedni a fog.gátlót 6-7napig volt menzeszem utána sajnos volt elég sok napig közti vérzésem 1-2 napja múlt el, de viszont ma pedig megint elkezdtem vérezni (azthittem megjött, de szerintem ez is csak a közti vérzés, élénkpiros a vér) ma tartok a 3-ik gyógyszermentes napon..
Volt valaki hasonló/ilyen cipőben?
Most megint közti vérzésem lehet? Ez normális? (Olvastam, hogy jelentkezhet az első 1-2-3 hónapban közti vérzés, de, hogy így?) Mit csináljak? Várjam meg míg letelik a 7gyógyszermentes nap aztán szedjem a következő adagot? Vagy mit csináljak? :(
Tisztában vagy egyáltalán a közti vérzés fogalmával?
Nem úgy tűnik!
Közti vérzésed van, ha akkor vérzel (többnyire csak pecsételés formájában), amikor nem kell. A szünetben viszont KELL! Arra van!
Megvonásos vérzés. Így is hívják. Megvonod a hormont, hát vérzel.
Talán hallomások helyett a betegtájékoztatót illene tanulmányoznod!
Igen, és más gyógyszernél se olvasod el a tájékoztatót, mielőtt bekapkodnád? Azt ne mondd, hogy még a gyerek gyógyszerénél is kihagyod ezt az alapvető lépést!
Le van írva benne, hogy mikor normális, meddig normális, és hogy mikor KELL vérezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!