Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szülés utáni fogamzásgátlás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülés utáni fogamzásgátlás?

Figyelt kérdés

Szeretnék visszaállni a gyógyszerre amit a babaprojekt előtt szedtem, de nem tudom mikor lehet. Szoptatok még. Amíg van tejem gondolom tárgytalan, de azért megkérdem.

A többi lehetőség viszont kizárva sajnos, mert a felhelyezett fogamzásgátlókban nem bízom, az óvszerre meg allergiás vagyok. Az anyatej amíg van gondolom nem véd :) Köszi

2012. szept. 7. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Vannak szoptatás alatt is szedhető foggátlók pl azalia. én ezt szedtem szoptatás alatt.

Hát a méhen belüli eszközökbe ne is higyj, mert most derült ki, hogy spirál mellet becsúszott a baba:D szóval a spirál nekem sem jött be.

A szoptatás pedig tényleg nem véd mindig.

Szóval marad a gyógyszer, vagy nem szexelsz:D

Sok sikert a választáshoz, remélem segíthettem.

Boldog babázást!

2012. szept. 7. 12:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj el nőgyógyászhoz ír ki neked olyan gyógyszert, amit szoptatáskor lehet szedni. Az anyatej vagy véd vagy nem, azzal csak akkor szabad próbálkozni, ha nem baj, ha esetleg lesz még egy baba.
2012. szept. 7. 13:02
 3/3 A kérdező kommentje:

egyre vagyunk belőve :) ugyhogy több baba nem kell :)) köszi a tippeket akkor irány a doki.

jo hétvégét nektek :)

2012. szept. 8. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!