Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki milyen eszközt választott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen eszközt választott fogamzásgátlónak?

Figyelt kérdés
Elsösorban olyan nök véleménye érdekelne,akik esetleg nemrég szültek ,most évekre szeretnék bebiztosítani magukat.Vagy van olyan ,aki esetleg végleges módszer mellett döntött?Ez hogyan müködik ,mik a feltételei?Elsö gyermekem 5 hetes ,24 éves vagyok.Fizikailag,lelkileg is nagyon megviselt mind a terhesség és a szülés maga is.Elképzelhetö ,hogy nem szeretnék több gyermeket ,vagy ha mégis akkor akár 8-10 év mulva.

2015. márc. 12. 12:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

A vegleges megoldast semmikepp nem ajanlom!!

En nuvaring gyurut hasznalok es bevalt :) nezz utana, kerdezd meg az orvosod.

2015. márc. 12. 12:13
 2/18 anonim ***** válasza:
Mi az Úrhoz imádkozunk.
2015. márc. 12. 12:14
 3/18 A kérdező kommentje:
az az úgynevezett hüvelygyürü?
2015. márc. 12. 12:15
 4/18 anonim ***** válasza:
Igen. :)
2015. márc. 12. 12:22
 5/18 anonim ***** válasza:
spirál vagy injekció ?
2015. márc. 12. 12:39
 6/18 anonim ***** válasza:
Én is nuvaringet használok, bár még nem szültem. Elégedett vagyok vele.
2015. márc. 12. 12:57
 7/18 anonim ***** válasza:

Szoptatsz vagy nem?

Ha igen, akkor kombinált tablettát, hüvelygyűrűt nem használhatsz. Ilyen esetben a hormonos módszerek közül a csak progeszteront tartalmazó tabletta ("minipill") jön szóba, ill. a hormonos spirál, valamint az injekció. Az utóbbit semmiképp nem javaslom.

Ha nem szoptatsz, akkor bármelyik védekezési formát választhatod a hormonos és nem hormonos módszerek közül is.

A művi meddővé tételt a jelenlegi jogszabályok szerint neked nem csinálják meg. Mondjuk nem is javasolt, ha van rá esély, hogy szeretnél még babát, mivel a legtöbb esetben nem visszafordítható.

2015. márc. 12. 13:33
 8/18 anonim ***** válasza:
óvszert :) mindig ez volt,mindig ez lesz
2015. márc. 12. 14:18
 9/18 A kérdező kommentje:
igen szoptatok.egyenlöre még nem voltunk úgy együtt.nagyon félek ,vigyázni szeretnék.a másik ,hogy mielött terhes lettem cigiztem.kibírtam ,eleinte nem is hiányzott ,ùgy látom ez csak egy idöszak volt ,azt gondoltam nem is fogok visszaszokni mostmár viszont elcsábulok ,föleg társaságban vagy a reggelente .szóval úgy tünik vissza fogok szokni de ez elvileg nem összeegyeztethetö hosszú távon a legtöbb módszerrel.jogosan aggódom?
2015. márc. 12. 15:19
 10/18 A kérdező kommentje:
de óvszerrel,évekig ,napi szinten ?hát nem is tudom .
2015. márc. 12. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!