Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki milyen eszközt választott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen eszközt választott fogamzásgátlónak?

Figyelt kérdés
Elsösorban olyan nök véleménye érdekelne,akik esetleg nemrég szültek ,most évekre szeretnék bebiztosítani magukat.Vagy van olyan ,aki esetleg végleges módszer mellett döntött?Ez hogyan müködik ,mik a feltételei?Elsö gyermekem 5 hetes ,24 éves vagyok.Fizikailag,lelkileg is nagyon megviselt mind a terhesség és a szülés maga is.Elképzelhetö ,hogy nem szeretnék több gyermeket ,vagy ha mégis akkor akár 8-10 év mulva.

2015. márc. 12. 12:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A cigi a szoptatással nem összeegyeztethető. Azért legyen már benned annyi, hogy a gyerekedet nem mérgezed a tejen keresztül. Nem csak a méhlepényen át nem jó ám neki, hanem a tejjel se.
2015. márc. 12. 15:20
 12/18 A kérdező kommentje:
tudom .ezt az elcsábulás dolgot heti egy-két alkalomra értem.jogosan szólod meg.általában közvetlen utána szoktam ha itthon vagyok.öszintén bevallom hogy az utolsó 3 hónapban is néha iszonyatosan kívántam.de ugye itt most más a kérdés.egyébként nem akarom menteni magam ,de a dohányzó nök 3/4e csúnya kifejezéssel élve tesz rá ,hogy káros ,mindenféle hülyeséggel próbálják enyhíteni a lelkiismeretfurdalásukat ,hogy de "azt olvastam a stressz károsabb" stb.
2015. márc. 12. 15:31
 13/18 anonim ***** válasza:

5hetes baba mellett tudtok naponta szexelni?

ha más nem akkor pharmatex és megszakítás

2015. márc. 12. 15:49
 14/18 A kérdező kommentje:
mint irtam eddig még nem voltunk együtt!de szeretném ha helyreállna ez a dolog fontos nekünk,fiatalok vagyunk és igen ,remélem hogy nagyjából a régi lesz minden!:)köszönöm a tanácsokat mindenkinek
2015. márc. 12. 16:10
 15/18 anonim ***** válasza:
pharmatex és megszakítás :)))
2015. márc. 12. 16:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Elmondanám, hogy nekem utána 4-5 HÓNAPIG nem ment a szex.

(Ja, és nem azért, mert nem akartam/nem kívántam. Egyéb módon kielégítettük egymást. De a konkrét behatolás a gátvarrat miatt qvára fájt.)

Utána maradt a jól bevált megszakításos módszer, pont, mint előtte, és azóta is.

Sose volt gond belőle. (A gyerek nem megszakítással csúszott be, hanem szándékosan.)

2015. márc. 12. 23:23
 17/18 A kérdező kommentje:
értelek de akkor nálatok biztos nem lenne nagy gond egy becsùszott baba vagy nehezebben esel teherbe,vagy a férjed nagyon ügyes:D.nekünk ebböl már voltak álmatlan éjszakáink ,hogy esetleg terhes lettem ,szóval én mivel abortuszra nem szeretnék menni,szülni meg pláne nem,részemröl felelötlenségnek tartanám.
2015. márc. 13. 14:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mi lett azóta veled? Milyen védekezés vált be, hogy állt vissza a szexuális életetek?
2021. aug. 29. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!