Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kihúzásos módszer a kisfarkú férfiak esetében hatékonyabb?
Szóval van abban valami, hogy a kisebb farok nem hatol be annyira mélyen, ha jól csinálja a kihúzást és nem is spriccel erősen, akkor kisebb a valószínűsége a megtermékenyítésnek mintha egy nagy farokról beszélünk.
Tehát kis farok = kevesebb fogamzásgátló/óvszer, tabletta/ = több pénz + jobb szex
Vélemények?
nehogy azt írjátok, hogy nem véd betegségek ellen, mert a tabletta sem.
itt pusztán fogamzásgátlásról beszélünk.
Szerintem a te véleményed irgalmatlan nagy hülyeség :-)
Jajj. Ha ez igaz, akkor hozzám jön majd a gólya! :D
A méretnek ehhez nem sok köze van, max annyiból hogy ha van az előváladékban sperma, akkor az a nagynál azonnal a méhszájnál köt ki, még a kisebbnél kell pár cm-t haladnia :D
Erre már én is gondoltam, hisz nem tudja olyan mélyre bedugni, sőt annyira nem is lehet érezni, hogy bennt van, vagy sem.
De mérettől függetlenül kell a védekezés, mert akárhogyis hüvelybe bekerül a sperma,és fel tudnak kúszni :D azért van a spermiumoknak feje és farka(biztos láttál már képet,amit mikroszkóppal csináltak)
tetszett ez az érvelés, lehet benne valami! :D
azért én szívesen megnézném milyen az amikor felfelé tud kúszni a spermium... az előbb csaptam ki az asztalra egy adagot, de meg se mozdult... forduljak orvoshoz?
36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!