Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van ettől hatékonyabb módszer?

Van ettől hatékonyabb módszer?

Figyelt kérdés
Lassan 3 és fél hónapja fogyókúrázom. Jelenleg -14 kilónál tartok. Teljes életmódot váltottam. Egészségessebben táplálkozom (egyátalán nem eszem a fehér kenyeret, péksütiket, édességet, krumplit és az üdítő italokat is kerülöm, kizárólag vizet iszom, a kávét-teát édesítő szerrel.) Rendszeresen mozgok napi 1-2 órát szoktam futni, de a szabályos felülések még mindig nem mennek. Reményeim szerint, ha az anyagiak megengedik akkor jövőhéten személyi edző segítségével folytatom a dolgot. De, ha mégsem akkor mit javasoltok? Gondolom, ha a hasam tájékán szeretnék fogyni akkor csak a felüléses gyakorlatok segítenek. Vagy van más is? 18/L

2013. ápr. 18. 00:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jól csinálod, csak így tobább, hajrá!
2013. ápr. 18. 00:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

3,5 hónap alatt 14 kiló neked nem elég hatékony?

Gratulálok!

2013. ápr. 18. 07:17
 3/6 anonim ***** válasza:
A felüléseknek semmi közük a hasad méretéhez. Illetve annyi, hogy ha hasra gyúrsz, akkor picit nagyobb lehet a hasad a megnövekvő izmok miatt. (Írd be a keresőbe, hogy "nincs helyi fogyás".) Amúgy kenyérrel, krumplival, sőt csokoládéval is lehet egészségesen élni. Gratulálok az eddigi eredményedhez, további sok sikert!
2013. ápr. 18. 07:39
 4/6 anonim ***** válasza:
ha ilyen sokat fogytál, akkor majd akkor változtass, ha megáll a fogyás :)
2013. ápr. 18. 08:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

Akkor maradok a futásnál. :-)

2013. ápr. 18. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is szép eredmény, amit elértél.

Nekem viszont az egyik válaszolóval ellentétben az a véleményem (és tapasztalatom), hogy felülésekkel igenis lehet fogyni, nekem az utóbbi három hétben nagyon sok ment le a hasamról, bár én eddig csak hat kilót fogytam öt hét alatt. Én reggelire 1-2 joghurtot eszem, mellé esetleg egy pár szem háztartási kekszet. Ebédre update - házhozszállításom van a munkahelyre, azután már semmit nem eszem és sok vizet iszom, esténként pedig 40 percet tornázom. Eljárnék futni is, de olyan környéken lakom, ahol előttem és utánam is két-két kigyúrt férfi kéne, hogy fusson ahhoz, hogy ne féljek :-)

További sikeres fogyókúrát és sok-sok kitartást kívánok hozzá!

2013. ápr. 18. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!