Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lyndinette szedésétől fogyott már valaki? (többi lent)
Sziasztok! 2 hét múlva fogom elkezdeni szedni a Lyndinette-t, ez lesz életem első fogamzásgátló tablettája. Hajlamos vagyok a hizásra, sajnos, és rettegek, hogy ettől még többet felszedek magamra.:(
Kérem, hogy csak az irjon, akinek volt már ezzel tapasztalata, illetve (ezzel nem akarok senkit megsérteni, de...) nem alapból 40 kg, hanem tényleg hajlamos a hizásra.
Köszi! :)
ezek nem hormonszabályzó tabletták, olyan hülyeséget írtok. ezekben hormonok vannak kisebb-nagyobb dózisban.
ha sok a hormon, pont hogy hízni fogsz. attól hogy hormont szedsz, attól nehezen fogsz fogyni.
Értem én, de mindig vannak kivételek (és ohh, oly nagyon szeretnék én is az lenni :) ), nőgyógyászom is felhozta 1-2 páciensét példának és olvasgatás közben is találtam ilyen eseteket.
BTW, köszi a hozzászólást, megy a zöld, de tényleg inkább tapasztalatokat szeretnék hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!